Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για δωρεά οργάνων του 3χρονου – Ντοκουμέντα απανθρωπιάς και αναλγησίας

Ημερομηνία:

Το ταξίδι της ζωής του 3χρονου έμελλε να είναι σύντομο και μαρτυρικό.
Εγκεφαλικά νεκρό είναι το 3χρονο αγοράκι, το οποίο νοσηλεύεται από την προηγούμενη Κυριακή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, στην Κρήτη, έπειτα από τη βάναυση κακοποίηση που υπέστη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έπειτα από την τραγική αυτή εξέλιξη, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη δωρεά οργάνων. Ήδη αναζητείται λήπτης για την καρδιά του μικρού αγοριού.

Τη σχετική συγκατάθεση, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, έδωσε η γιαγιά του παιδιού, η οποία έλαβε την επιμέλεια του 3χρονου.

Ο εφιάλτης που έζησε το 3χρονο αγοράκι
Το μαρτύριο του 3χρονου Άγγελου αποκαλύφθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Όταν ο μικρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως το παιδί είχε καψίματα από τσιγάρα που έσβηναν πάνω του και πληγές σε όλο του το σώμα. Οι ελπίδες να τα καταφέρει ήταν απειροελάχιστες από την πρώτη στιγμή.

Όπως αποκαλύπτεται το παιδί είχε δεχτεί χτυπήματα ακόμα και με τις τάβλες του κρεβατιού του. Από την πρώτη στιγμή η μητέρα και ο σύντροφός της, άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται.

Στο κινητό του 44χρονου εντοπίζονται βίντεο με σκηνές που δύσκολα μπορεί να διανοηθεί άνθρωπος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βιντεοσκοπούσε τα βασανιστήρια του παιδιού από την σύντροφό του, για να είναι καλυμμένος. Η 26χρονη το αρνείται.

Για εκείνη την Κυριακή που το παιδί κατέρρευσε από τα χτυπήματα, τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της, έλεγαν πως ο τρίχρονος Άγγελος παραπάτησε και χτύπησε σε γωνία τραπεζιού. Οι γιατροί κατέρριψαν τους ισχυρισμούς τους ταχύτατα.

Όπως αποκαλύπτεται στο μπάνιο, το μικρό αγοράκι απέκτησε το μεγάλο τραύμα στην πλάτη του μόλις 2 μέρες πριν μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τι λέει ο δικηγόρος του 44χρονου για την κακοποίηση του 3χρονου
Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος 44χρονου που κατηγορείται πως μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα του 3χρονου παιδιού το κακοποίησαν βάναυσα μιλά στο LIVE NEWS.

«Ο εντολέας μου το έμαθε χθες το απόγευμα και κατέρρευσε. Ρωτούσε αν ‘ξύπνησε ο Άγγελος’. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν γνωρίσω σε τι κατάσταση είναι όταν δεν λαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή και είναι ένας λόγος που έχει δημιουργήσει ερωτηματικά μέσα μου και αμφιβολίες οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για να σταθμίσω την πορεία μου ως συνήγορος υπεράσπισης. Μία ιατροδικαστική λέει διαθλώντος οργάνου, όπου πρακτικά σημαίνει είτε κάποιο αντικείμενο είτε ακόμα και ανθρώπινο χέρι. Με προβληματίζει ποιος προκάλεσε την βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αύριο θα επισκεφτώ τον εντολέα μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν και θα τον ρωτήσω ευθέως πώς έγινε η βαριά σωματική κάκωση. Αν η απάντηση δεν είναι ικανοποιητική και πειστική και η δεύτερη γνώμη ιατροδικαστή θα με βοηθήσουν να πάρω την τελική απόφαση γιατί όπως έχω πει δολοφόνο παιδιού δεν θα υπερασπιζόμουν».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά : Υλοποίηση Προγράμματος με τίτλο...

Υλοποίηση Προγράμματος με τίτλο « ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ;», στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου η...

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Δήμος Πλατανιά : Υλοποίηση Προγράμματος με τίτλο...

Υλοποίηση Προγράμματος με τίτλο « ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ;», στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου η...

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία: Με αυτές τις τροφές και τα ροφήματα θα την αποκτήσουμε

Συνεχώς ακούμε για αντιοξειδωτικές ουσίες και για το πόσο...

Πέντε tips για να κάνουμε το τρέξιμο διασκέδαση

Προκειμένου μια νέα συνήθεια να γίνει μέρος του τρόπου...

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο του Ηρακλείου – Επτά προσαγωγές

Συμπλοκή σημειώθηκε στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου στο κέντρο του Ηρακλείου...

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε ζαχαροπλαστείο στις Αρχάνες – Αναζητείται ο δράστης

Νεαρός εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στις Αρχάνες το απόγευμα της...