Ηράκλειο:Σεμινάριο «Πως φτιάχνουμε μπάρες και γκρανόλα» από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Ημερομηνία:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Πως φτιάχνουμε μπάρες και γκρανόλα»
Έναρξη 06/04/2023
Σχεδιασμένο για επίδοξους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για αρχάριους, το νέο σεμινάριο των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να βελτιώσει τις γνώσεις του και να διδαχθεί νέες συνταγές και τεχνικές από τους καλύτερους του κλάδου, για να φτιάχνουν μπάρες και γκρανόλα.
Οι συμμετέχοντες θ΄ ανακαλύψουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά από υγιεινά σνακ, από μπάρες πορτοκαλιού μέχρι μπάρες από ταχίνι και όλα τα ενδιάμεσα. Θα μάθουν επίσης, από διακεκριμένους σεφ, πώς φτιάχνονται vegan choco balls, energy balls και granola.
Όλα τα υλικά του σεμιναρίου παρέχονται από τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φυλλάδιο συνταγών, ώστε να συνεχίσουν να πειραματίζονται με βάση τις νέες γνώσεις, μετά το πέρας του σεμιναρίου.
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 06/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ και Παρασκευή 07/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ
Διάρκεια σεμιναρίου: 8 διδακτικές ώρες
Κόστος συμμετοχής* 90€.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους, 1 Νέα Αλικαρνασσός.
Εισηγητές :
Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef. Ασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης, ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ως RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη (Αθήνα), Εστία (Θεσσαλονίκη), και είναι υπεύθυνος Αρτοποιίας στο ξενοδοχείο Kapsaliana village hotel με απόλυτα παραδοσιακή αρτοποίηση. Τέλος διεκπεραιώνει σεμινάρια Αρτοποιίας σε πρόγραμμα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
Ο Γιάννης Μωυσάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με 20ετή εμπειρία στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα που αφορούν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής.
Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-244730 & 2810-302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέες κινητοποιήσεις την Παρασκευή για τα Τέμπη...

Ακούραστοι οι πολίτες, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Νέες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν...

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο αίθριο της...

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Το...

Νέες κινητοποιήσεις την Παρασκευή για τα Τέμπη...

Ακούραστοι οι πολίτες, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Νέες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν...

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο αίθριο της...

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου γίνεται το Κέντρο της Ζωής!

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τους...

Τέμπη: Ο Κασσελάκης συνυπέγραψε μήνυση κατά Χρυσοχοΐδη για τα συλλαλητήρια

«Απαιτούμε κάμερες στις στολές των αστυνομικών και των ΜΑΤ...

Νέες κινητοποιήσεις την Παρασκευή για τα Τέμπη στην Κρήτη

Ακούραστοι οι πολίτες, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Νέες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν...

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο αίθριο της Λότζια

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Το...