Ηράκλειο : Η ανακοίνωση των τουριστικών καταλυμάτων ΄΄ΚΝΩΣΣΟΣ΄’για τις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ημερομηνία:

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που η κοινωνία συντεταγμένα δίνει έναν αγώνα για την αντιμετώπιση αυτής της ¨αόρατης απειλής¨ είναι αποφασιστικής σημασίας να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για να υπάρχει η βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

Στο χώρο της φιλοξενίας όπου ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με Κυβερνητική εντολή, είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η άσκηση παράλληλης δραστηριότητας και η συνέχιση λειτουργίας κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η Ομοσπονδία μας καλεί την πολιτεία και κάθε αρμόδιο να παρέμβει έστω και την ύστατη στιγμή για την θέσπιση κανόνων και την άμεση λήψη μέτρων της ασύδοτης λειτουργίας τους.

Αφήνουμε στη κρίση των συμπολιτών μας όλους αυτούς , που με την αντικοινωνική συμπεριφορά τους στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας και στη κορύφωση της πανδημίας διαθέτουν τα σπίτια τους σε υποψηφίους πελάτες, εντελώς απροκάλυπτα μέσω διαδικτύου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μουσική της Μεσογείου: Μια συναυλία για φωνή...

Κυριακή 13 Απριλίου, στις 21:00, στην Αίθουσα Συναυλιών Μετά την...

Ηράκλειο:Εκδήλωση των Κλαδικών Οργανώσεων του ΚΚΕ και...

Οι κλαδικές οργανώσεις της Τ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ ...

Μουσική της Μεσογείου: Μια συναυλία για φωνή...

Κυριακή 13 Απριλίου, στις 21:00, στην Αίθουσα Συναυλιών Μετά την...

Ηράκλειο:Εκδήλωση των Κλαδικών Οργανώσεων του ΚΚΕ και...

Οι κλαδικές οργανώσεις της Τ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related