Ιεράπετρα : Στ. Αρναουτάκης στα εγκαίνια του Robinson Club Ierapetra

Ημερομηνία:

Στα εγκαίνια της νέας τουριστικής μονάδας «Robinson Club Ierapetra» παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η νεόδμητη τουριστική μονάδα βρίσκεται στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας έχει 340 δωμάτια, πολλούς χώρους αναψυχής και μέτωπο στην μεγάλη παραλία της περιοχής. Κόστισε 70 εκ. ευρώ και δίνει 300 θέσεις εργασίας. Η μονάδα εντάσσεται την ομάδα του Robinson Club, το οποίο διαγράφει μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον ευρωπαϊκό τουρισμό και έχει κερδίσει την διαχρονική εμπιστοσύνη των Γερμανών τουριστών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του τουριστικού κόσμου και της εταιρείας.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Πεδιαδιτάκης, αναφερόμενος στο έργο και την σημασία του για την ανάπτυξη ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας για την στήριξης τους τοπικούς φορείς και τους συντελεστές του έργου. Στο νέο χώρο τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο Διευθυντής Άρης Παυλάκης.
Σε δήλωσή του ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε: «Ευχόμαστε να είναι καλορίζικη, για την επένδυση αυτή που ξεπερνά τα 70 εκ. δημιουργεί 300 θέσεις εργασίας, είναι ενσωματωμένη στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες διότι αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν όχι μόνο της Ιεράπετρας αλλά και της Κρήτης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related