Τραύμα στο κεφάλι, πιθανόν από αμβλύ αντικείμενο, καθώς και σημάδια στραγγαλισμού, έφερε η 52χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο Σιτοχώρι Σερρών, σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή.
Στις 8:23, ο 59χρονος δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας κάλεσε στο Α.Τ. Βισαλτίας, λέγοντας πως σκότωσε τη σύζυγό του, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.
Επί τουλάχιστον 15 λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός Υπηρεσίας κατέβαλε προσπάθειες να τον μεταπείσει τηλεφωνικώς, ενώ ταυτόχρονα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού αποκλείοντας τον χώρο.
Εκεί εντόπισαν την 52χρονη νεκρή στην κρεβατοκάμαρα, ενώ ο σύζυγός της είχε εξαφανιστεί.
Λίγη ώρα αργότερα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του ζευγαριού, διαπιστώθηκε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο ποιμνιοστάσιο. Μετά την κατάσβεση, η σορός του 59χρονου εντοπίστηκε στο σημείο.
Ιδιόχειρο σημείωμα
Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη, το οποίο εντοπίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού. Μεταξύ άλλων έγραφε: «Τελικά η αγάπη μπορεί να σκοτώσει, για δες. Δεν θα σε δικάσουμε αντίο (αναφερόμενος στον γιο τους). Να είσαι δυνατός σε παρακαλώ. Ας με συγχωρέσει ο Θεός, δεν γινόταν αλλιώς. Το ’κανα για να ησυχάσουμε από όλους. Θα φύγουμε όλοι μαζί, αντίο. Το σκυλί το πήρα μαζί μου».
Πηγή: GOODNET.GR