Ελλάδα : Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΥΠΕΝ – ΕΑΑΔΗΣΥ

Ημερομηνία:

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Οικονόμου και ο Πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) κ. Γεώργιος Καταπόδης υπέγραψαν σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Σκοπός του μνημονίου συνεργασίας είναι η αξιοποίηση των εμπειριών των δύο Φορέων προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας καθώς και η μεταφορά τεχνογνωσίας και ανταλλαγή στοιχείων προς εφαρμογή των αρχών της καλής διακυβέρνησης στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων.

ΥΠΕΝ και Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. θα συνεργαστούν μεταξύ άλλων στους τομείς της μεταφοράς τεχνογνωσίας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα δημοσίων συμβάσεων από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. όπως επίσης και επί θεμάτων που άπτονται των τομέων των στρατηγικών δημοσίων συμβάσεων (πράσινες, καινοτόμες, κοινωνικές) αλλά και στην διαμόρφωση της στρατηγικής για τις δημόσιες συμβάσεις για την επόμενη πενταετία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάσχα: Λιγοστά τα αρνιά φέτος – Στα...

Πόσο θα πληρώσουμε τον οβελία, τα σοκολατένια αυγά και...

FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα...

Μικρή μείωση σημειώνεται στις κρατήσεις για την εφετινή περίοδο...

Πάσχα: Λιγοστά τα αρνιά φέτος – Στα...

Πόσο θα πληρώσουμε τον οβελία, τα σοκολατένια αυγά και...

FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα...

Μικρή μείωση σημειώνεται στις κρατήσεις για την εφετινή περίοδο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παρουσίαση βιβλίου “O νους μου τα βουνά κρατεί’

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, γενέθλια μέρα του ποιητή Βιτσέντζου...

Δήμος Αγίου Νικολάου : «Το Ειδικό Σχολείο πεζοπορεί στη Φύση»

Το παλιό Σχολείο Φλαμουριανών στα Μέσα Λακώνια παραχωρήθηκε στους...