Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης : «Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων»

Ημερομηνία:

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΡΗΤΗ» 2021- 2027», η Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, πραγματοποιούν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Δράση 4.1.2 – «Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» 2021-2027 την Πέμπτη12/09/24 και ώρα: 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης (Εμμανουήλ Πορτάλιου23,Ρέθυμνο).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της πρόσκλησης της εν λόγω Δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Ταυτότητα της Δράσης: Η νέα δράση απευθύνεται σε υπό σύσταση και υφιστάμενους Φορείς Κ.ΑΛ.Ο του άρθρου 3 του Ν.4430/2016, με έδρα στην Περιφέρεια Κρήτης, επιδιώκοντας την προώθηση της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και μέσω αυτής στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Προϋπολογισμός της Δράσης: Ο προϋπολογισμός Δημόσιας Δαπάνης της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται στο ποσό των 2.000.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους. Εύρος χρηματοδότησης: Ενισχύονται αιτήσεις χρηματοδότησης ύψους από 25.000 έως 70.000 ευρώ.

Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% του προϋπολογισμού της αίτησης χρηματοδότησης. Δικαίωμα Συμμετοχής-Δικαιούχοι: Δικαιούχοι, που δύναται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της παρούσας δράσης, είναι υπό σύσταση και υφιστάμενοι Φορείς Κ.ΑΛ.Ο του άρθρου 3 του Ν.4430/2016, όπως ισχύει, που πληρούν όσα αναφέρονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης (Κεφάλαιο 4 Δικαιούχοι – Όροι & Προϋποθέσεις Συμμετοχής), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης και υποβάλλουν την πρότασή τους σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη σχετική Πρόσκληση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς Ερμή Ζωνιανών “Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής συγχαίρει...

Ρέθυμνο : Έρχεται το 8ο «Cretan Kings...

Το «Cretan Kings Assist Basketball» επιστρέφει για 8η χρονιά,...

Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς Ερμή Ζωνιανών “Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής συγχαίρει...

Ρέθυμνο : Έρχεται το 8ο «Cretan Kings...

Το «Cretan Kings Assist Basketball» επιστρέφει για 8η χρονιά,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Νέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών από 01/4/2025 έως και 30/09/2025

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αθλητικό Όμιλο Επισκοπής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς Ερμή Ζωνιανών “Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής συγχαίρει...

Η οργανωμένη φροντιστηριακή εκπαίδευση στην σύγχρονη Ελλάδα: όψεις των εκπαιδευτικών ανισοτήτων

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση αποτελεί ένα διαχρονικό δεδομένο το οποίο...