Έγινε και αυτό σε κηδεία: Η Αστυνομία «κατάσχεσε» τον νεκρό

Ημερομηνία:

Ούτε σε ταινία δεν θα μπορούσαν να διαδραματιστούν οι σκηνές που έγιναν στο κοιμητήριο του Dunstable, της Μεγάλης Βρετανίας, με την αστυνομία να κάνει… ντου σε κηδεία και να την διακόπτει επειδή οι παρευρισκόμενοι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ κατάσχεσε και το νεκρό!

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό, έγινε στις 23 Απριλίου στην πόλη του Bedfordshire, έξω από το Λούτον. Περίπου 60 άτομα παρευρέθηκαν στην κηδεία μιας γυναίκας, η οποία έχασε την ζωή της από κορωνοϊό.

Ενώ η κηδεία βρισκόταν σε εξέλιξη, εμφανίστηκαν περιπολικά και τότε διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να μοιράζουν πρόστιμα σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, άλλοι αστυνομικοί διέταξαν το γραφείο τελετών να… φορτώσει ξανά το φέρετρο στη νεκροφόρα και να ακολουθήσει τα περιπολικά ενώ οι συγγενείς της γυναίκας προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε.

Το γραφείο τελετών ενημέρωσε τους συγγενείς πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, με μικρότερο αριθμό παρευρισκομένων.

Πηγή: NewsBomb

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρκία: Το μποϊκοτάζ που τρόμαξε τον Ερντογάν

Με ποια αφορμή η τουρκική κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το...

Reuters: H Ευρώπη απαντά στους δασμούς του...

Η Κομισιόν, αύριο θα προτείνει στα κράτη μέλη της...

Τουρκία: Το μποϊκοτάζ που τρόμαξε τον Ερντογάν

Με ποια αφορμή η τουρκική κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το...

Reuters: H Ευρώπη απαντά στους δασμούς του...

Η Κομισιόν, αύριο θα προτείνει στα κράτη μέλη της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Πανεργατική απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός την Τετάρτη – Την Τρίτη απεργούν τα ΜΜΕ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία...