Δήμος Ρεθύμνης:Δηλώσεις Συμμετοχής στο Σεμινάριο Αυτοάμυνας

Ημερομηνία:

Σεμινάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες γυναίκες (άνω των 18 ετών), το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, το οποίο διοργανώνουν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Ρεθύμνης και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δ.Ρ.
Το Σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που θα υλοποιήσει το Κέντρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών που εορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνου.
Θα πραγματοποιηθεί υπό την καθοδήγηση του κ. Κανακαράκη Παναγιώτη, Προπονητή Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Εκπαιδευτή στην Σχολή Αστυφυλάκων, από τις 5 το απόγευμα και μέχρι τις 8 το βράδυ, στο χώρο του Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου (Λουκάρεως 9, κοντά στο Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνης).
Η Κοινωνική Υπηρεσία, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, καλούν τις συμπολίτισσες να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο Κέντρο Συμβουλευτικής, στο τηλέφωνο 28310 56607 ( Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 π.μ.- 15.00).
Υπενθυμίζεται ότι το Σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν, με την ανιδιοτελή συνδρομή του κ. Π. Κανακαράκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Αλλαγές στο Καρναβάλι Ρεθύμνου λόγω Τεμπών και...

Αλλαγές και αναπροσαρμογή στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ανακοίνωσε...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Αλλαγές στο Καρναβάλι Ρεθύμνου λόγω Τεμπών και...

Αλλαγές και αναπροσαρμογή στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ανακοίνωσε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...