Δήμος Χανίων:Υπογραφή συμφωνίας ΜΑΙΧ-Δήμου για την συμπεριφορά επισκεπτών

Ημερομηνία:

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης Δήμου Χανίων με το Μ.Α.Ι.Χ., για την διερεύνηση της ταξιδιωτικής συμπεριφοράς των επισκεπτών από το εξωτερικό, στον Δήμο Χανίων.

Προγραμματική σύμβαση που προβλέπει την εκπόνηση έρευνας με τίτλο: “Διερεύνηση του προφίλ επισκεπτών από το εξωτερικό στη Δυτική Κρήτη, μέσω αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης, βαθμός ικανοποίησης από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και προτεινόμενες βελτιώσεις αναβαθμίσεις” υπέγραψε σήμερα Δευτέρα, 17/08/2020, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ), Δρ. Γεώργιος Μπαουράκης.

Σύμφωνα με την σύμβαση, την οποία αναλαμβάνει να εκτελέσει το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, θα διερευνηθεί η ταξιδιωτική συμπεριφορά, το προφίλ και οι προτιμήσεις των αλλοδαπών τουριστών που επισκέπτονται τον Δήμο Χανίων, την τουριστική περίοδο 2020. Επίσης θα αξιολογηθεί ο βαθμός ικανοποίησης τους από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και την τήρηση των μέτρων και κανόνων πρόληψης εξάπλωσης του COVID-19 (κορονωϊού). Έμφαση θα δοθεί και στην συγκριτική αξιολόγηση δεδομένων παρελθόντων ετών που κατέχει και διαχειρίζεται στο ΜΑΙΧ με στόχο την επίδραση της πανδημίας στο brand name της πόλης των Χανίων.

“Είναι σημαντικό σε συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε, να έχουμε πρωτογενή δεδομένα προσβάσιμα σε όλους που θα αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και επιστημονική εγκυρότητα την φυσιογνωμία των επισκεπτών μας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας αλλά και τις αδυναμίες που καλούμαστε να διορθώσουμε” επισήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσόν των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000 ευρώ) συνολικά και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Επισκέψεις και ανταλλαγή ευχών της Υφυπουργού Μετανάστευσης...

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη, πραγματοποίησε επισκέψεις...

Χανιά:Οι Επιτάφιοι των Εκκλησιών της Χαλέπας...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι επιτάφιοι των...

Χανιά:Επισκέψεις και ανταλλαγή ευχών της Υφυπουργού Μετανάστευσης...

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη, πραγματοποίησε επισκέψεις...

Χανιά:Οι Επιτάφιοι των Εκκλησιών της Χαλέπας...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι επιτάφιοι των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 18 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, 18 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο...

Τρόμος στο Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος μαστίγωσαν ανήλικους που έπαιζαν μπάλα

Σοκαρισμένοι οι γονείς Καμουτσίκι και ρόπαλο σε παιδιά λυκείου –...

Ρέθυμνο : Στο Μπαλί Μυλοποτάμου στάση λεωφορείου κόσμημα

Στο Ρέθυμνο θα βρεις τις πιο «κούκλες» στάσεις λεωφορείων...