Χανιά : Eπίσκεψη Πύρρου Δήμα στο Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Το δημαρχείο Χανίων επισκέφτηκε Παρασκευή 18/10/19, o χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Toν Πύρρο Δήμα υποδέχτηκε στο γραφείο του δημάρχου ο αντιδήμαρχος οικονομικών Τάσος Αλόγλου, ο οποίος αναπληρώνει τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, που βρίσκεται στην Αθήνα για συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κο Γραφάκο και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κο Στουρνάρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Νίκος Χαζιράκης καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Βαρδάκης συζητήθηκε η δυνατότητα συνδιοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων της Άρσης Βαρών σε εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων, την άνοιξη του 2020.

Ο αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλού συμφώνησε ο Δήμος Χανίων να είναι συνδιοργανώτρια αρχή στο αθλητικό αυτό γεγονός και παράλληλα πρότεινε το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης ενός πρωταθλήματος πανευρωπαϊκού ή ακόμα και παγκόσμιου επιπέδου στα Χανιά. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο συμμετοχής αθλητών της Άρσης Βαρών στα Βενιζέλεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...