Αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον: ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως μετά την απολογία του.

Πώς αποπλανούσε τις μαθήτριες του
Οι πληροφορίες από γείτονες του κατηγορούμενου ότι συχνά έβλεπαν νέα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του προπονητή σοκάρουν. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο προπονητής φέρεται να πήγαινε και τις ανήλικες αθλήτριες στο σπίτι του με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Στη συνέχεια, τούς πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση τούς αποκάλυπτε τις άρρωστες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Μάλιστα, ο 33χρονος, φέρεται να ασελγούσε για περισσότερο από πέντε χρόνια, σε μία από τις δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν – μαζί με τους γονείς τους – στην Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για μία κοπέλα περίπου 19 ετών σήμερα, την οποία φέρεται ότι είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13,5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της.

Ο προπονητής φέρεται εξάλλου να ταξίδευε με τις ανήλικες στη Βουλγαρία και στα Σκόπια για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά τένις. Πήγαινε μαζί με τις αθλήτριες για μέρες στα Βαλκάνια και περνούσε μαζί τους πολλές ώρες και εκεί κατηγορείται ότι τις αποπλανούσε.

Ψάχνουν και για άλλα παιδιά
Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος -εκτός από τις προπονήσεις- είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σαντορίνη: Με ειδικά drones μελετά το ΕΚΠΑ...

Τουλάχιστον έως και την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά...

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Ψυχοσωματικά...

Ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι αυτά που προκύπτουν λόγω διαταραχής σε...

Σαντορίνη: Με ειδικά drones μελετά το ΕΚΠΑ...

Τουλάχιστον έως και την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά...

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Ψυχοσωματικά...

Ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι αυτά που προκύπτουν λόγω διαταραχής σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...