Αναγκαστική διακοπή στην άρδευση της περιοχής των Μυλωνιανών Βαρυπέτρου το Σάββατο 13/07/2024 λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Ημερομηνία:

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην ευρύτερη περιοχή των Μυλωνιανών Βαρυπέτρου, το ερχόμενο Σάββατο 13/07/2024, θα τεθεί αναγκαστικά εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο του Ο.Α.Κ. που εξυπηρετεί την περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκαν προσπάθειες προκειμένου οι εργασίες αυτές να εκτελεστούν σε διαφορετικό χρόνο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη τελικά εφικτό, ως εκ τούτου την ημέρα εκείνη, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα άρδευσης της περιοχής από πλευράς Ο.Α.Κ. κατά τις ώρες 08:00 – 15:00, λόγω της διακοπής ρεύματος από πλευράς του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, αναγνωρίζει το σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει για τους παραγωγούς των Μυλωνιανών, όπως και την αναγκαιότητα εκτέλεσης των εργασιών, τις οποίες ο ΔΕΔΔΗΕ χαρακτηρίζει ως «απολύτως απαραίτητες».

Ζητάμε την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού καθώς και τη συνδρομή του, για την ταχύτερη ομαλοποίηση της δυσλειτουργίας που θα προκύψει, έως ότου οι εργασίες περατωθούν και το «σύστημα» τεθεί εκ νέου σε κανονική λειτουργία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Χανίων, το...

«Πολυδιάστατη Εκπαίδευση & Ενημέρωση των Χανιωτών Επιχειρηματιών σε Νέες...

Κύκλωμα βρεφών: έπιασαν τη «μεσίτρια» που …”ψάρευε”...

Συνελήφθη στην Ιταλία, εκδόθηκε στην Ελλάδα, απολογείται την Παρασκευή. Στην...

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Χανίων, το...

«Πολυδιάστατη Εκπαίδευση & Ενημέρωση των Χανιωτών Επιχειρηματιών σε Νέες...

Κύκλωμα βρεφών: έπιασαν τη «μεσίτρια» που …”ψάρευε”...

Συνελήφθη στην Ιταλία, εκδόθηκε στην Ελλάδα, απολογείται την Παρασκευή. Στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related