Άγιος Νικόλαος : Παραδόθηκε στον Δήμο το Τουριστικό Περίπτερο Μιλάτου

Ημερομηνία:

Το κτίριο του τουριστικού περιπτέρου που βρίσκεται κοντά στο Σπήλαιο της Μιλάτου και που για σειρά ετών παρέμενε εγκαταλειμμένο, παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός από τον εργολάβο, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης για να δοθεί άμεσα σε χρήση, με στόχο την συνολική αναβάθμιση του ιστορικού αυτού χώρου.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου κ. Μ. Λεμπίδη καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Κ. Κυβερνητάκη, έγινε επίσης αυτοψία σε περιοχή του Σισίου (δυτικά του γηπέδου, στον δρόμο που κατεβαίνει απο τον παλιό εθνικό στο δυτικό κομμάτι του Σισίου) όπου υπήρξε κοινή διαπίστωση των προβλημάτων που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή, κυρίως λόγω των λιμναζόντων υδάτων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, πρότεινε στον πρόεδρο του Τ.Σ αλλά και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου, να υπάρξει εφαρμογή τεχνικών λύσεων εφικτών, δεδομένου, ότι τα μικρορεύματα (κουτούτα) – με την οικοπεδοποίηση της περιοχής, έχουν καταστραφεί και υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστούν λύσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Περισσότερα τα κρουαζιερόπλοια που θα αφιχθούν φέτος...

Μέριμνα της δημοτικής αρχής να αναπτυχθεί περαιτέρω ο κρίσιμος...

Λασίθι:Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τον Σύλλογο...

Μανώλης Μενεγάκης : «Στηρίζουμε την Δημοτική Φιλαρμονική που προάγει...

Λασίθι:Περισσότερα τα κρουαζιερόπλοια που θα αφιχθούν φέτος...

Μέριμνα της δημοτικής αρχής να αναπτυχθεί περαιτέρω ο κρίσιμος...

Λασίθι:Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τον Σύλλογο...

Μανώλης Μενεγάκης : «Στηρίζουμε την Δημοτική Φιλαρμονική που προάγει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τελικά είναι αναπόφευκτο να γίνουμε οι γονείς μας;

Οι γονείς έχουν μια αναμφισβήτητη επιρροή σε αυτό που...

Ηράκλειο: Ξηλώθηκε πινακίδα από τους νοτιάδες και την χτύπησε – Χειρουργείο για τη γυναίκα!

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου προειδοποιεί για αύριο Πέμπτη 13 Μαρτίου

Ισχυροί άνεμοι και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Έκτακτη προειδοποίηση...