Ιδρύεται στο Ηράκλειο «Το Νόημα – Κρήτη»

Ημερομηνία:

Η πρώτη εκδήλωση την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με θέμα «Τραμπ-Μέση Ανατολή-Ελλάδα»

Το Νόημα-Κρήτη είναι μια ανεξάρτητη, συμμετοχική δεξαμενή σκέψης (think tank) που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία τεσσάρων Ηρακλειωτών (Λαμπρινός Φραγκίσκος, Λυγερός Ηλίας, Πασπάτης Γρηγόρης, Ραμουτσάκης Γιάννης) και με τη στήριξη μιας ευρύτερης ομάδας βαθιά πολιτικοποιημένων πολιτών με ανήσυχο πνεύμα, διαφορετικές πολιτικές προσλαμβάνουσες και επαγγελματικό υπόβαθρο, μα, με κοινό όραμα και ταυτόσημο αξιακό πυρήνα.
Μέσω των δράσεων του, το Νόημα-Κρήτη φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ανοιχτό διαλογικό πόλο που θα συνδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η συζήτηση στη δημόσια σφαίρα για μία σειρά επίκαιρων αλλά και διαχρονικά κρίσιμων ζητημάτων τοπικού αλλά και εθνικού ενδιαφέροντος.
Σας προσκαλούμε στην πρώτη εκδήλωσή μας, την Πέμπτη 19-12-2024 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελλάκη) με θέμα «Τραμπ-Μέση Ανατολή-Ελλάδα» και ομιλητές τους Άγγελο Συρίγο (Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – Βουλευτής), Γιώργο Αϋφαντή (πρέσβης ε.τ) και Κωνσταντίνο Γρίβα (Καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων).
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δικηγόρος Ηρακλείου Παναγιώτης Πρινιωτάκης.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΝΟΗΜΑ – ΚΡΗΤΗ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στη σύσκεψη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης η...

Ελένη Βατσινά: "Ο Τουρισμός φέρνει λεφτά στα κρατικά ταμεία,...

Ηράκλειο:Εγκαινιάσθηκε η μεγαλύτερη έκθεση κρητικών τροφίμων και...

Χθες Παρασκευή 28/3 και ώρα 19.00 έγιναν τα εγκαίνια...

Στη σύσκεψη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης η...

Ελένη Βατσινά: "Ο Τουρισμός φέρνει λεφτά στα κρατικά ταμεία,...

Ηράκλειο:Εγκαινιάσθηκε η μεγαλύτερη έκθεση κρητικών τροφίμων και...

Χθες Παρασκευή 28/3 και ώρα 19.00 έγιναν τα εγκαίνια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στη σύσκεψη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης η Ελένη Βατσινά

Ελένη Βατσινά: "Ο Τουρισμός φέρνει λεφτά στα κρατικά ταμεία,...

Κοινή Επιστολή βουλευτών της Κρήτης για το Αεροδρόμιο Ηρακλείου και τον ΒΟΑΚ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης,...