Κρήτη: Νεαρός οδηγός μετά το σοβαρό τροχαίο, έκλεψε αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε άλλα δύο ΙΧ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπως δήλωσε στο ekriti ο διοικητής Νίκος Μαλλιαρός, νοσηλεύεται ο 58χρονος που τραυματίστηκε μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με άλλο ΙΧ σήμερα τα ξημερώματα στους Αρμένους Ρεθύμνου. Η εισαγωγή του στη Μονάδα έγινε μετά από χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκιεμένου ο άτυχος άνδρας να απεγκλωβιστεί μέσα από τα συντρίμμια.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, οδηγούσε ένας 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά το τροχαίο ατύχημα, πήρε το αυτοκίνητο διερχόμενου οδηγού και πάτησε γκάζι με κατεύθυνση το Σπήλι!

Μάλιστα, σύμφωνα με το goodnet.gr στη διάρκεια της πορείας του συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα ενα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ενα ακόμη στο ρεύμα του, κάτι που ανέκοψε την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο ύψος της διασταύρωσης της Πάλε.

Ο 26χρονος τον οποίο βαραίνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς και το λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη όπου παραπέμπεται με κατηγοριες για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.https://www.ekriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.