Ηράκλειο:Βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης για την Εύα

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, στην αίθουσα κινηματογράφου ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο, με ώρα έναρξης 20:00.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε συνεργασία με την κα Δασκαλάκη Γωγώ, διοργανώνει μια μεγάλη «Φιλανθρωπική Βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης» για να στηρίξουν την ιατρική αποκατάσταση της 16χρονης μαθήτριας Εύας Μεταξάκη.

Η Εύα είχε πρόσφατα ένα σοβαρό τροχαίο και χρειάζεται νοσηλεία για τουλάχιστον 6 με 8 μήνες στο EUROMEDIKA – ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Το μηνιαίο κόστος για το κέντρο αποκατάστασης, επιπλέον του ποσού που καλύπτει ο ΕΦΚΑ, ανέρχεται σε 4.200 ευρώ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Περιφέρεια Κρήτης, με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της, κας Τζανάκη Κωνσταντίνας, και της οικογένειας της Εύας.

Η Φιλανθρωπική Βραδιά θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, στην αίθουσα κινηματογράφου ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο, με ώρα έναρξης 20:00.

Αξιόλογοι κρητικοί καλλιτέχνες θα στηρίξουν αφιλοκερδώς την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των:

Λευτέρης Γεωργιλαδάκης
Μιχάλης Ι. Κουνάλης
Γρηγόρης Σαμόλης
Κώστας Σαριδάκης
Βούλα Στρατάκη
Γιώργος & Νίκος Στρατάκης
Η βραδιά θα πλαισιωθεί χορευτικά από τον Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρου και Μανώλη Χνάρη, τη σχολή χορού Μαρής, και το Χοροδιδασκαλείο του Στέλιου Καρλάκη.

Η γενική είσοδος θα είναι 7 ευρώ, με αριθμημένα εισιτήρια, για την οικονομική ενίσχυση της Εύας.

Για τη διασφάλιση της διαφάνειας, η επίβλεψη της διοργάνωσης έχει ανατεθεί στο γραφείο ορκωτών λογιστών SOL*, όπως είχε γίνει και στη βραδιά στήριξης για τον μικρό Ραφαήλ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.