Υποψήφιος στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Χανίων ο Χρήστος Τσοντάκης με τον συνδυασμό «Επιχειρούμε για το Αύριο!»

Ο Χρήστος Τσοντάκης, ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιχειρηματίες του Νομού Χανίων, ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Χανίων, συγκεκριμένα θα είναι υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα.

Ο κ. Τσοντάκης συμμετέχει με τον συνδυασμό «Επιχειρούμε για το Αύριο!» υπό την ηγεσία του Περικλή Χηνοπούλου, ο οποίος παρουσιάζει ένα όραμα για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού τοπίου στα Χανιά.

Με πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον τομέα των επιχειρήσεων, ο κ. Τσοντάκης φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην περιοχή. Η υποψηφιότητά του εκφράζει τη δέσμευσή του για μια πιο δυναμική, βιώσιμη και ανταγωνιστική τοπική οικονομία.

Ο συνδυασμός «Επιχειρούμε για το Αύριο!» προωθεί μια στρατηγική ανάπτυξης με επίκεντρο τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την ενίσχυση των νέων τεχνολογιών και την προώθηση της εξωστρέφειας. Η ομάδα του κ. Χηνοπούλου έχει ήδη παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στη συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής κοινότητας, με στόχο τη δημιουργία ενός πιο ευνοϊκού περιβάλλοντος για το επιχειρείν.

«Οι ανάγκες των επιχειρήσεων στα Χανιά απαιτούν άμεσες και καινοτόμες λύσεις», δηλώνει ο κ. Τσοντάκης. «Μέσω της συμμετοχής μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου, στοχεύω να συμβάλω στη δημιουργία μιας πιο ευέλικτης και υποστηρικτικής δομής για τους επιχειρηματίες της περιοχής μας».

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων θα πραγματοποιηθούν στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2024, και οι προτάσεις του συνδυασμού «Επιχειρούμε για το Αύριο!» αναμένεται να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων.
«Με σταθερά βήματα προς το μέλλον, πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο Χανίων μπορεί να γίνει ο καταλύτης για την ανάπτυξη και την καινοτομία που χρειάζεται ο τόπος μας», καταλήγει ο Χρήστος Τσοντάκης, καλώντας όλους τους επιχειρηματίες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την ψήφο τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.