Ηράκλειο:Ψήφισμα στήριξης εργαζομένων Capsis-Astoria από το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

To Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών – Παράρτημα Ηρακλείου στέκεται αλληλέγγυο στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ξενοδοχείου Capsis Astoria.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι διεκδικούν τους τρεις μήνες που θα κλείσει το ξενοδοχείο λόγω ανακαίνισης να πληρωθούν ολόκληρο τον μισθό τους και όχι τον μισό όπως σχεδιάζει η εργοδοσία, αξιοποιώντας το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο. Άλλωστε οι ξενοδόχοι βγαίνουν από νέα χρονιά ρεκόρ σε κρατήσεις, τζίρο και κέρδη, χτισμένη πάνω στον ιδρώτα και τον κόπο των εργαζομένων με νέο ρεκόρ σε λιποθυμίες και εργατικά ατυχήματα από την εντατικοποίηση, τις άθλιες συνθήκες εργασίας, την εργοδοτική αυθαιρεσία, την ίδια στιγμή που οι μισθοί τους εξανεμίζονται τις πρώτες ημέρες του μήνα.

Ακόμα στηρίζουμε την διεκδίκηση των εργαζομένων να ακυρωθεί η απόλυση του πρωτοπόρου αγωνιστή εργαζόμενου που απολύθηκε εκδικητικά για την δράση του.

Συνάδελφοι ο δρόμος της οργάνωσης, της αλληλεγγύης και του αγώνα είναι ο μόνος σίγουρος για να ζήσουμε καλύτερα. Η επιλογή σας να έρθετε σε επαφή με το σωματείο και να διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους στην ζωή σας και στην κάλυψη των αναγκών σας.

Στον δίκαιο αγώνα που κάνετε είμαστε στο πλευρό σας!
Ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους του Capsis Astoria και διεκδικούμε μαζί τους:
• Να παρθεί πίσω η εκδικητική απόλυση πρωτοπόρου εργαζόμενου, ο οποίος συνέβαλλε στην οργάνωση των εργαζομένων για τα παραπάνω αιτήματα.
• Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας ενόψει της επικείμενης ανακαίνισης.
• Να αποδοθεί στους εργαζόμενους το 100% του μισθού τους για όσο διαρκέσει η ανακαίνιση.

Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Τα σχόλια είναι κλειστά.