Στα δικαστήρια η Όλγα Κεφαλογιάννη για τα ασφαλιστικά μέτρα – «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου»

Η πολύκροτη αντιδικία μεταξύ της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα μετατέθηκε για τη Δευτέρα, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί δεν εκδικάστηκαν την προγραμματισμένη ημέρα και αναβλήθηκαν για τις 21 Οκτωβρίου. Οι δύο πλευρές έχουν υποβάλει αίτηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής, που αφορά στη ρύθμιση της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών τους, ένα ζήτημα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσής τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, συγκινημένη, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η υπουργός Τουρισμού εξήγησε τους λόγους της παρουσίας της στα δικαστήρια, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για εκείνη η προστασία των παιδιών της.

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε με λυγμούς η κ. Κεφαλογιάννη, ζητώντας σεβασμό για την οικογενειακή της κατάσταση.

Παρά την παρουσία του Μίνωα Μάτσα στον χώρο των δικαστηρίων, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν προχώρησε σε δηλώσεις. Η υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών τους έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς το ζευγάρι προσπαθεί να επιλύσει το ευαίσθητο ζήτημα της ανατροφής των δίδυμων παιδιών τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον τη Δευτέρα, όπου θα εξεταστούν οι αιτήσεις των δύο πλευρών και ενδεχομένως θα δοθεί μια προσωρινή λύση στο ζήτημα της επιμέλειας.

Αναλυτικά η δήλωση Κεφαλογιάννη

«Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας.

Όλγα Κεφαλογιάννη»https://www.ieidiseis.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.