Καταγγελία εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική Κ.Σ στο Πολυτεχνείο Κρήτης για την σταση του καθηγητή κ. Ιωαννίδη

Καταγγελία των εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική ΚΣ

«Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! Καλώς ήρθε το δολλάριο στο Πολυτεχνείο Κρήτης»

Καταγγέλουμε την στάση του καθηγητή Ιωαννίδη που σε ανακοίνωση των εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική για την κλιμάκωση του πολέμου στην Μ. Ανατολή και το κάλεσμα συμμετοχής των φοιτητών σε αντιπολεμικές δράσεις, απειλεί εκλεγμένους-συνδικαλιστές φοιτητές με πειθαρχικές διώξεις κρατώντας τα ονοματεπώνυμά τους!

Μετά τις διώξεις φαντάρων-φοιτητών που εναντιώθηκαν στον πόλεμο, την στοχοποίησή τους από διάφορα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τηλεοπτικά πάνελ από το βουλευτή της ΝΔ Θ. Πλεύρη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Παππά αλλά και διάφορους «επίσημους» και «ανεπίσημους» ακροδεξιούς, που ζητούν την τιμωρία τους, σειρά παίρνει μερίδα καθηγητών που επαληθεύει το γεγονός ότι η κυβέρνηση, θέλει κάθε φωνή εναντίωσης στον πόλεμο να σωπάσει στα πανεπιστήμια και στην κοινωνία.

Είναι γνωστές εξάλλου οι συνεργασίες του συγκεκριμένου καθηγητή και του Πολυτεχνείου Κρήτης με την «Ιερή συμμαχία» του ΝΑΤΟ, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το «Cyber Hot», με στόχο την εκπαίδευση εργατικού δυναμικού σε θέματα κυβερνοασφάλειας, παρακολούθησης δικτύων και αντιμετώπισης επιθέσεων. Αποδεικνύεται ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το ακαδημαϊκό έργο του Πολυτεχνείου Κρήτης να είναι αυτό που θα συνδιαμορφώσει τη νέα τεχνολογία που θα αξιοποιηθεί για το μακελειό ολόκληρων λαών. Αυτό είναι το όραμά τους για το Πανεπιστήμιο της αγοράς, που θα είναι ανοικτό στα επιχειρηματικά συμφέροντα και στα πολεμικά «πρότζεκτ».

Ως φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενός ιδρύματος που συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενός ιδρύματος που βρίσκεται 10 χλμ από την μεγαλύτερη του βάση στη Μεσόγειο κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου!

Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια, μπροστά στην σφαγή να βγάλει συμπεράσματα και να μην σωπάσει! Να μην είναι η χώρα μας θύτης άλλων λαών αλλά και θύμα αντιποίνων!

Απαιτούμε:
• Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος των στρατευμένων συμφοιτητών μας!
• Να σταματήσει κάθε σκέψη για πειθαρχική δίωξη φοιτητών που εναντιώνονται στον πόλεμο!

Τα σχόλια είναι κλειστά.