Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank Ιάκωβο Γιαννακλή

Τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank Ιάκωβο Γιαννακλή και ηγετικά στελέχη της τράπεζας συνάντησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Αγριμανάκη και την Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρία Σκραφνάκη το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε από τον Αλέξη Καλοκαιρινό ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής και η ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ηρακλείου. Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Ιάκωβος Γιαννακλής από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην έντονη οικονομική δυναμική του νησιού, καθώς και στις αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στον εθνικό τραπεζικό χάρτη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο επικεφαλής Δικτύων Retail της Eurobank Σπύρος Ρεντετάκος, o Senior R.M Δημόσιου Τομέα Ηλίας Σιμιτζής, ο Περιφερειακός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ηρακλείου Νίκος Ρασούλης καθώς και το στέλεχος της Eurobank Ηρακλείου Στέλιος Καρτέρης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.