Η Κοινωνική Υπηρεσία Δημου Ρεθύμνης ευχαριστεί το συμπολίτη χορηγό επιστημονικής της εκδήλωσης

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ. Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Ευάγγελο Αντωνάκη, ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων “Μπαχάρι” και “Ginger”, για την ευγενική δωρεά τεσσάρων συστημάτων φιλτραρίσματος νερού. Τα συστήματα αυτά προσφέρθηκαν στους Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας (Β.Σ.Ο.Φ.) του Δήμου Ρεθύμνης για το σχολικό έτος 2024-2025, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα νερού για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές αυτές.

Η προσφορά του κ. Αντωνάκη συνδέεται με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο Σπίτι του Πολιτισμού, με θέμα “Διατροφικές Διαταραχές Παιδιών και Εφήβων: Από τα Πρώτα Σημάδια στη Θεραπεία”, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ρεθύμνης. Στην εκδήλωση, που διήρκησε από τις 18:30 έως τις 20:30, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις διατροφικές διαταραχές και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας, για παιδιά και εφήβους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ευάγγελο Αντωνάκη για την προσφορά του και τη συμβολή του στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.