Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έσπασε το φράγμα του 2021, πλησιάζουν τις 300.000 ψήφους – Παράταση έως τις 20:00

Έχει δοθεί παράταση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έσπασε το φράγμα των ψηφισάντων του 2021. Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τα εκλογικά κέντρα να έχουν ανοίξει από τις 07:00 ώστε υποδεχθούν τα μέλη και τους φίλους του κινήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι κάλπες είχαν προγραμματιστεί να κλείσουν στις 19:00, ωστόσο, η ΕΔΕΚΑΠ έδωσε παράταση μιας ώρας στη διαδικασία, που πλέον αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20:00. Η συμμετοχή στις 19:00 έφτασε τις 291.749 ψήφους, ξεπερνώντας τις συνολικές ψήφους (270.706) των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το 2021.

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:
Το πρώτο αποτέλεσμα από Ελλάδα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Γνωστοποιήθηκε το πρώτο αποτέλεσμα από εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα έγιναν γνωστά αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα Μελβούρνης και Σίδνεϊ.

Ο Παύλος Γερουλάνος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στην κάλπη που στήθηκε στο Μεγανήσι Λευκάδας, ενώ ακολούθησαν Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Ανδρουλάκης.

Το αποτέλεσμα της κάλπης του Μεγανησίου, σύμφωνα με το ilefkada.gr:
Γερουλάνος: 25

Διαμαντοπούλου: 12

Ανδρουλάκης: 11

Δούκας: 8

Κατρίνης : 3

Γιαννακοπούλου: 1

Συνολικά ψήφισαν 63 άτομα, ενώ βρέθηκαν και 3 άκυρα ψηφοδέλτια.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το 2021, είχαν ψηφίσει 70 άτομα.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έσπασε το φράγμα του 2021, πλησιάζουν τις 300.000 ψήφους
Στις 19:00, που ολοκληρωνόταν κανονικά η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η συμμετοχή έφτασε στις 291.749 ψήφους. Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του 2021 η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί με 270.706 ψήφους.

Παράλληλα η ΕΔΕΚΑΠ έχει ανακοινώσει παράταση της διαδικασίας έως τις 20:00.

Δούκας: Πάμε δυνατά για την πρωτιά μέχρι το τέλος
Μήνυμα μετά την παράταση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας.

«Λόγω της αυξημένης συμμετοχής, ζητήσαμε να δοθεί παράταση στη διαδικασία για να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης. Με βάση αυτό, η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε την παράταση της διαδικασίας μέχρι της 20.00. Πάμε δυνατά για την πρωτιά μέχρι το τέλος!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα από τον Γερουλάνο – «Η συμμετοχή μας δυναμώνει»
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος θα επισκεφθεί εκλογικά κέντρα σε Περιστέρι και Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα, θα επισκεφθεί το 1ο δημοτικό Περιστεριού, όπου έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως και το δημαρχείο του Αιγάλεω.

Ακόμη, σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Γερουλάνος επισήμανε πως «συνεχίζουμε! Η συμμετοχή μας δυναμώνει! Σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ δίνεται 1 ώρα παράταση στην ψηφοφορία. Οι κάλπες κλείνουν στις 8».

Επίσημο: Παράταση 1 ώρας στην εκλογική μάχη από την ΕΔΕΚΑΠ
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για παράταση μίας ώρας στην εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ, δόθηκε μία ώρα παράταση στην ψηφοφορία.

Ο λόγος στη βάση του ΠΑΣΟΚ – Από το 2004 ως το 2024
Μεγάλη είναι η συμμετοχή –δεδομένης της συγκυρίας, πάντοτε– στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αν και όπως όλα προμηνύουν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Έξι οι υποψήφιοι και υποψήφιες που δοκιμάζονται στη βάσανο της λαϊκής και όχι της κομματικής κάλπης, μία καινοτομία για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα που εισήγαγε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2004 και την οποία υιοθέτησαν, μάλιστα, αργότερα πρώτα η Νέα Δημοκρατία και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαβάστε αναλυτικά για τις εκλογικές μάχες του ΠΑΣΟΚ εδώ.

Βόλτα… στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ, συντροφιά με κατοικίδια
Πρωταγωνιστές πλην των υποψήφιων προέδρων και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ήταν και τα… κατοικίδιά τους.

Δείτε εδώ χαρακτηριστικές φωτογραφίες από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συντροφιά στις κάλπες με τα σκυλάκια τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.