Διακοσμητικές οι λάμπες στο δρόμο της τραγωδίας – Σοκάρει η στιγμή της φονικής παράσυρσης στον Αδελιανό Κάμπο

Διακοσμητικές οι λάμπες στο δρόμο της τραγωδίας – Σοκάρει η στιγμή της φονικής παράσυρσης στον Αδελιανό Κάμπο

«Παγώνει» το αίμα το βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει καρέ – καρέ τη στιγμή της θανάσιμης παράσυρσης του 75χρονου Γερμανού τουρίστα από μηχανή στον Αδελιανό κάμπο στο Ρέθυμνο

Είναι η στιγμή του δραματικού τέλους όπως αυτή αποτυπώνεται καρέ καρέ από αυτό το βίντεο ντοκουμέντο.  Η στιγμή που το μοιραίο δίκυκλο παρασύρει με σφοδρότητα τον άτυχο ηλικιωμένο τουρίστα οδηγώντας τον στο θάνατο.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο 75χρονος να περπατά με τη βαλίτσα του προς την παλαιά εθνική οδό, στον Αδελιανό κάμπο. Είχε μόλις αποχωρησει από ξενοδοχείο της περιοχής και ουσιαστικά διένυε τα πρώτα μόλις βήματα του δρόμου της επιστροφής του πίσω στη χώρα του… Η σύζυγος του περνάει τη διάβαση προς τη στάση του λεωφορείου, με τον ίδιο να την ακολουθεί. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου όλα ανατρέπονται… Ο ίδιος αφήνει επί τόπου την τελευταία του πνοή και μάλιστα μια ανάσα από τα έντρομα μάτια της συζύγου του.

Το αιματοβαμμένο ξημέρωμα βρίσκει την περιοχή σε σοκ για το τροχαίο δυστύχημα που τόσο βάναυσα αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή… Εξίσου σοκαρισμένος σύμφωνα με πληροφορίες και ο οδηγός του δικύκλου που φέρεται να μην αντιλήφθηκε καν τη φιγούρα του άτυχου 75χρονου που επιχείρησε να διανύσει το δρόμο. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν την παντελή απουσία φωτισμού, καθώς οι λάμπες που βρίσκονται στο δρόμο φαίνεται πως είναι διακοσμητικές.

Πλέον ενδεικτικό της κατάστασης το γεγονός πως ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής αφήνει ανοιχτά τα φώτα της επιχείρησης του στη διάρκεια της νύχτας, με την εν λόγω ταμπέλα να αποτελεί το μοναδικό φωτισμό, όπως αποτυπώνεται και στο επίμαχο βίντεο, και τους ντόπιους να αγανακτούν με την αδιαφορία των αρμόδιων όπως δηλώνουν απέναντι στις συνεχείς εκκλήσεις τους για λύση.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.