Ε.Π.Κ.Κρητης: Δανειολήπτρια “κούρεψε” το χρέος της , κατά 85% ,με Εξωδικαστική διμερή Διαμεσολάβηση.

Κούρεμα χρέους, κατά 85% για οφειλετρια δανείου ,με Διμερή διαμεσολάβηση, με τους πιστωτές .

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ευωδωση της μεσολαβητικής της προσπάθειας για λογαριασμό.δανειοληπτριας μέλους της.οπου κατάφερε να ” κουρεψει ” το χρέος κατά 85%

Αναλυτικά: Δανειολήπτρια είχε πάρει δάνειο, από τράπεζα το οποίο εξυπηρετούσε κανονικά πριν την οικονομική κρίση όμως, διάφορα προβλήματα υγείας που προέκυψαν την υποχρέωσαν να σταματήσει να καταβάλει τις δόσεις του δανείου με χρωστούμενο υπόλοιπο 10.000 ευρώ.

Σε συνέχεια το δάνειο της πουλήθηκε ,σε funds το.οποιο δωθηκε.για διαχείριση στην εταιρεία διαχείρισης χρέους, στην Dovalue .

Περνώντας το χρέος στην Do Value, οι υπάλληλοι της εταιρείας χρησιμοποίησαν κάθε πιεστικό μέσο για την είσπραξη της οφειλής, φέρνοντας σε.απελπιστικη ψυχολογική κατάσταση την οφειλετρια, πράγμα που την έκανε να ζητήσει την στήριξη της Ένωσης Προστασίας καταναλωτών Κρήτης για μια Εξωδικαστική Διμερή διαμεσολάβηση.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αναλαμβάνοντας το αίτημα της οφειλετριας και βλέποντας την χαμηλή ψυχολογική κατάσταση της, της έδωσε την συμβουλευτική και την καθοδήγηση της ,μα προπάντων τη νόμιμη προστασία της, για το ζητούμενο που ήταν η ρύθμιση της οφειλής της με Εξωδικαστική διμερή Διαμεσολάβηση και .η απαλλαγή από την πιεστική όχληση των Εταιρειών .

Επ αυτών , μετά από μια δύσκολη επικοινωνία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , με την φερόμενη ως Εταιρείας μεσολάβησης ενημερώθηκε ότι η ο οφειλή πέρασε σε άλλη.Εταιρεια,.η οποία έχει αναθέσει την.διαχειρηση σε μεγάλη γνωστή δικηγορική εταιρεία των Αθηνών.

Ερχόμενη η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της δικηγορικής εταιρείας κατάφερε να

1) Να “κουρεψει “το χρέος που πλέον ήταν 40.000 ευρώ κατά 85%
2)Να καταβληθεί εφάπαξ μόνο το ποσό των 5.800 ευρώ.
3) Το ποσό να καταβληθεί στην τράπεζα που πάρθηκε το δάνειο.
4)Με την καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού ,να της χορηγηθεί εξοφλητική βεβαίωση
5) Άμεση διαγραφή, από το Μητρώο, της Τειρεσίας ΑΕ

Έπειτα από την παραπάνω νικηφόρα Εξωδικαστική διμερή Διαμεσολάβηση , για λογαριασμό της οφειλετριας μέλους της η Ένωση ενημερώνει και καλεί κάθε οφειλέτη δανείων, που επιθυμεί να ρυθμίσει τα δάνεια του ,να επικοινωνήσει στο τηλ 2821092666 ημέρες Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή ώρες από τις 9 έως τις 12

Τα σχόλια είναι κλειστά.