ΣΕΠΕ:Όλες και όλοι στην νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:30, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συμμετέχουμε όλοι και όλες στη νέα γενική συνέλευση του Συλλόγου μας στέλνοντας ένα ηχηρό και μαζικό μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι δεν αποδεχόμαστε την «κανονικότητα» και τον «εξορθολογισμό» τους. Να βροντοφωνάξουμε ότι οι μαθητές μας και οι ανάγκες τους, η ζωή και τα δικαιώματά μας δεν είναι κόστος!

Βασικά ζητήματα που απασχολούν είναι οι συγχωνεύσεις τμημάτων και υποχρεωτικές μετακινήσεις μαθητών, η υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των σχολείων, η κατηγοριοποίησή τους μέσω της λεγόμενης αξιολόγησης, οι όροι διαβίωσής μας που πλέον είναι δυσβάσταχτοι.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων μας. Η προσπάθεια του Υπουργείου, παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, δε θα περάσει!

Αποφασίζουμε για μια καλά οργανωμένη, αγωνιστική συνέχεια το επόμενο διάστημα, που θα στριμώξει ακόμα παραπάνω την Κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘΑ, αλλά και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον αγώνα μας!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Χανίων επισημαίνει προς όλα τα μέλη του σωματείου: για μπορέσουν να παρθούν αποφάσεις για όλα όσα μας απασχολούν και ενόψει της Συνέλευσης Προέδρων της ΔΟΕ στις 30/9, είναι σημαντικό να υπάρχει απαρτία και μαζική συμμετοχή!
Συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας θα τα καταφέρουμε ακόμα μια φορά!
Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!
Όλες και όλοι στη Γ.Σ. του ΣΕΠΕ Χανίων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Τα σχόλια είναι κλειστά.