Διαφημιστική Τοποθέτηση της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Καντάνου-Σελίνου στα ΚΤΕΛ Χανίων

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ανακοινώνει με χαρά την πρώτη τοποθέτηση της τουριστικής του καμπάνιας στους χώρους των ΚΤΕΛ Χανίων. Η Τοποθέτηση πραγματοποιήθηκε 8/8/2024. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα στην προσπάθεια προώθησης του Δήμου ως ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες που βρίσκονται στα Χανιά και αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία εκδρομής.

Η επιλογή των ΚΤΕΛ Χανίων δεν είναι τυχαία. Τα ΚΤΕΛ εξυπηρετούν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, πολλοί εκ των οποίων αναζητούν νέες διαδρομές και μοναδικά τοπία να εξερευνήσουν. Μέσα από την καμπάνια αυτή, ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου επιδιώκει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αυτών των επισκεπτών, προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές, την πολιτιστική κληρονομιά και τις αυθεντικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας.

H κεντρική αφίσα περιλαμβάνει τους κύριους προορισμούς του Δήμου (Παλαιόχωρα, Ελαφονήσι, Κάντανος, Σούγια) και είναι η πρώτη από μία σειρά προωθητικών ενεργειών, που θα ακολουθήσουν και θα αφορούν όλους τους προορισμούς του τόπου μας ενώ θα τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία του νησιού.
Με την τοποθέτησή της στα ΚΤΕΛ Χανίων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος μας, κάνοντάς τους να τον συμπεριλάβουν στους επόμενους προορισμούς τους.

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου δεσμεύεται να συνεχίσει τις ενέργειες προβολής και προώθησης της περιοχής, με στόχο να αναδείξει τις μοναδικές πτυχές του τόπου μας και να ενισχύσει την τουριστική του ανάπτυξη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.