ΟΓΕ Αγίου Νικολάου:Καταδίκη της Ισραηλινής επιθετικής κλιμάκωσης στη Δυτική Όχθη

Η ΟΓΕ καταδικάζει την κλιμάκωση της εγκληματικής επίθεσης στον Παλαιστινιακό λαό από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ στην Δυτική Όχθη. Πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση από το Ισραήλ, με δεκάδες δολοφονίες, τραυματισμούς και συλλήψεις σε αγαστή συνεργασία με την εγκληματική δράση των εποίκων.
Ενώ το κράτος – δολοφόνος επεκτείνει τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της, όπως και η ελληνική, συνεχίζουν να βάζουν πλάτη και να στηρίζουν με κάθε μέσο αυτό το μεγάλο έγκλημα.
Δεν ανεχόμαστε τα βρώμικα σχέδια του Ισραήλ για εκτόπιση του παλαιστινιακού πληθυσμού από τα εδάφη του, για ακύρωση κάθε προσπάθειας ίδρυσης παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, για ενίσχυση της θέσης του στην περιοχή έναντι άλλων δυνάμεων, γεγονός που προετοιμάζει το έδαφος για γενικευμένο πόλεμο στην περιοχή, σε αντιστοιχία με τους Ισραηλινούς και ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς και στόχους.
Η ΟΓΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον χιλιοβασανισμένο αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό και απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει κάθε στήριξη στρατιωτική και οικονομική, όπως και κάθε σχέση και συνεργασία με το Ισραήλ.
Δυναμώνουμε την πάλη μας για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.