Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε ο φάρος στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου

Ασυνείδητοι πετούν ό,τι βρουν στο μνημείο – Συνεχής η καθαριότητα από το Λιμενικό Ταμείο στο σημείο

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε ο φάρος στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου

Σκουπιδότοπος έχει καταντήσει ο Φάρος στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου, ένα μνημείο από όπου διέρχονται χιλιάδες κόσμου για να θαυμάσουν το τοπίο και την ιστορία του τόπου. Δυστυχώς, η ασυνειδησία πολλών δεν έχει όριο, αφού συχνά αντικρίζει κανείς πεταμένα χαρτιά, κουτιά μπύρας και φαγητού, παρόλο που σύμφωνα με το λιμενικό ταμείο, οι εργαζόμενοι προβαίνουν σε καθαρισμό του σημείου καθημερινά.

Εικόνες ντροπής στο Φάρο του Ενετικού λιμανιού στο Ρέθυμνο. Το στολίδι της πόλης, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες αλλά και ντόπιους που κάνουν την καλοκαιρινή βόλτα τους, γεμίζει σκουπίδια που πετούν ασυνείδητοι, αδιαφορώντας για το περιβάλλον αλλά και τον κόπο των εργαζόμενων.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, πραγματοποιούνται καθημερινά καθαρισμοί στο σημείο, χωρίς ωστόσο αυτό, όπως φαίνεται, να επηρεάζει την αδιαφορία πολλών, αφού οι υπάλληλοι τρέχουν και δε φτάνουν.

Ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε επιτόπου τον υπάλληλο του λιμενικού ταμείου που έσπευσε στο σημείο άμεσα για τον καθαρισμό των σκουπιδιών, με τον κ. Θεοδωράκη να απευθύνει έκκληση στους πολίτες για ενημέρωση όταν αντιλαμβάνονται ρύπανση στα πολύτιμα μνημεία της πόλης.

 

neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.