Χαιρετισμός του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου Νίκου Μαλλιαρού στην 22η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου

«Σεβασμιότατε,
Σεβαστοί πατέρες,
Αξιότιμοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών,
αγαπητοί συμπολίτες, εθελοντές και διοργανωτές της Λαμπαδηδρομίας,
Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι ανάμεσά σας σήμερα, εκπροσωπώντας το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση που αναδεικνύει την ανεκτίμητη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και την αλληλεγγύη της τοπικής μας κοινωνίας.

Η Φλόγα της Αγάπης, που σήμερα διατρέχει τις γειτονιές μας, είναι το σύμβολο της προσφοράς, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, και της άσβεστης φλόγας του εθελοντισμού που εδώ και χρόνια πυροδοτεί το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου. Ο Σύλλογος αυτός έχει γίνει θεματοφύλακας των υψηλότερων αξιών, προσφέροντας ελπίδα και ζωή σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τον δεσμό της κοινότητάς μας μέσα από αυτήν την πράξη ανθρωπιάς.

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και τον βαθύτατο σεβασμό μου προς όλους εσάς που με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας συνεχίζετε αυτή τη σπουδαία παράδοση. Σας διαβεβαιώνω πως το νοσοκομείο μας θα είναι πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια που προάγει την υγεία, την προσφορά και την ανθρώπινη αλληλεγγύη.
Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ να κρατήσουμε τη Φλόγα της Αγάπης ζωντανή στις καρδιές μας, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις δράσεις του Συλλόγου και να γινόμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τις επόμενες γενιές.
Σας ευχαριστώ»

Τα σχόλια είναι κλειστά.