Άναψαν τα αίματα σε χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων – «Μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε καφενείο!

Ο κακός χαμός σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε χωριό του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων...

Άναψαν τα αίματα σε χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων – «Μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε καφενείο!

Θερμόαιμα άτομα κατά την διάρκεια γλεντιού που συνεπάγεται την κατανάλωση αλκοόλ, άρχισαν να λογοφέρουν, οπότε και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν…

Λίγο με τη μια πλευρά να λέει τα δικά της, λίγο με την άλλη να ανταπαντά, ομάδα ατόμων πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ωραίο γλέντι που είχε στηθεί, να σηκωθεί στο πόδι όλο το χωριό, με τους συγχωριανούς να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και παράλληλα να καλούν βοήθεια.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ένας από του θερμόαιμους, πάνω στα νεύρα του και χάνοντας τον έλεγχο, ως ταύρος εν υαλοπωλείο,  να εισβάλει με το αμάξι του σε καφενείο της περιοχής παίρνοντας σβάρνα τις τζαμαρίες,  κάνοντάς τα όλα λαμπόγυαλο.

Αιτία της φασαρίας που ξέσπασε από τη μια στιγμή στην άλλη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται να αποτέλεσαν κτηματικές διαφορές όπως και τα ζώα του ενός που φαίνεται να ενοχλούν τον άλλο.

Ευτυχώς το συμβάν σταμάτησε εκεί  και δεν υπήρξε κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός, με τον ιδιοκτήτη ωστόσο του καφενείου να μετράει τις φθορές που προκλήθηκαν στο κατάστημά του…neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.