Δύο εξαφανίσεις στα Χανιά: 25χρονη έφυγε μετά από καβγά με τον σύζυγό της και αγνοείται – Χάθηκαν τα ίχνη 47χρονου

Ο σύζυγός της 25χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, καθώς όπως είπε το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και ο ίδιος ανησυχεί για το πού μπορεί να βρίσκεται η κοπέλα

Διαπληκτίστηκαν έντονα και πήρε τα πράγματά της και έφυγε. Ο λόγος για ένα ζευγάρι από τη Συρία, που διαμένει στα Χανιά, το οποίο καβγάδισε έντονα το Σάββατο το πρωί, με την 25χρονη κοπέλα να παίρνει κινητό και τα απαραίτητα προσωπικά της αντικείμενα και να εξαφανίζεται.

Ο Σύριος σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, καθώς όπως είπε το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και ο ίδιος ανησυχεί για την τύχη της.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σε προγενέστερο χρόνο η 25χρονη είχε δηλώσει την επιθυμία της να επισκεφτεί τη μητέρα της που διαμένει στο νησί της Μάλτας.

Πήρε χαρτιά και κινητό και εξαφανίστηκε

Άλλη μία περίπτωση εξαφάνισης δηλώθηκε στην Αστυνομία το σαββατοκύριακο που πέρασε. Συγκεκριμένα μία γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της, 47 ετών, πήρε χθες Κυριακή το πρωί κινητό και προσωπικά έγγραφα και εξαφανίστηκε την ώρα που η ίδια ήταν στη δουλειά. Και σε αυτήν την περίπτωση το κινητό του αγνοούμενου άνδρα είναι απενεργοποιημένο.

Το ζευγάρι, που επίσης διαμένει στα Χανιά, έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 25χρονης και του 47χρονου είναι σε εξέλιξη από την Αστυνομία.https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.