Χανιά: Τροχαίο με τραυματία οδηγό μοτοσικλέτας στον Βλητέ

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο σημείο λόγω των πολλών αυτοκινήτων που είναι σταθμευμένα παραπλεύρως του δρόμου από λουόμενους

Χανιά: Τροχαίο με τραυματία οδηγό μοτοσικλέτας στον Βλητέ

Τροχαίο ατύχημα – ευτυχώς χωρίς σοβαρή κατάληξη – συνέβη λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης 30/7 στην οδό Ακρωτηρίου, στο ύψος της παραλίας του Βλητέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν μια μοτοσικλέτα ο οδηγός της οποίας τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση του στο οδόστρωμα, καθώς και δύο αυτοκίνητα τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών στον οδηγό της μοτοσικλέτας καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χανίων για να ερευνήσουν το τι ακριβώς συνέβη.

 

 

Πάντως να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο όπου υπάρχει πρόσβαση στην οργανωμένη πλέον παραλία του Βλητέ οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν πολύ μεγάλη προσοχή.

Η συγκεκριμένη παραλία συγκεντρώνει πλέον πολλούς λουόμενους και καθώς οι υπάρχοντες χώροι στάθμευσης των επιχειρήσεων δεν επαρκούν αρκετοί σταθμεύουν τα αυτοκίνητα παραπλεύρως του δρόμου και μάλιστα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.flashnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.