΄΄Έφυγε” από την ζωή ο Γιάννης Σμπώκος

“Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός Κρητικός ξενοδόχος Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από σοβαρό θέμα υγείας..

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, επί τη αγγελία του θανάτου του, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο προσωπικό των επιχειρήσεων του εκλιπόντος..
-Ως δωρεά εις την μνήμη του να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στο «Χαμόγελο του παιδιού».
-Να παραστούν στην εξόδιo ακολουθία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση “Ο αείμνηστος Γιάννης Σμπώκος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Κρητικούς ξενοδόχους με μεγάλη συνεισφορά στην ανάπτυξη του ποιοτικού Κρητικού Τουρισμού. Υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια τον κλάδο επί δεκαετίες. Η παρουσία του «στόλιζε» κάθε μας εκδήλωση, και ήταν οδηγός για τις επόμενες γενιές Ξενοδόχων. Θα τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακόμη το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΡΗΤΗΣ επί τη αγγελία του θανάτου του ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΠΩΚΟΥ, “συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ως δωρεάν εις την μνήμη του να καταθέσει το ποσό των 100.- ευρώ σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια .
Να παραστούν στην εξόδια ακολουθία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Ο αείμνηστος Γιάννης Σμπώκος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Κρητικούς ξενοδόχους και οραματιστής του ποιοτικού Κρητικού Τουρισμού. Υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια τον κλάδο επί δεκαετίες και ήταν από τους ιδρυτές του Συνδέσμου μας .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ο Γιάννης Σμπώκος υπήρξε ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Sbokos Hotel Group, που έχει μετονομαστεί πλέον σε Pháea. Δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία στην Κρήτη, τα οποία συνεχίζουν οι κόρες του Αγάπη και Κωστάντζα. ) εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Ελένη Καπαρουνάκη.https://money-tourism.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.