Ρεθυμνιακός | Ανανέωσε και ο Ξεπαπαδάκης

Στο Ρεθυμνιακό και τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. / ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΩΝ 13ων «ΠΑΡΕ – ΒΑΛΕ» ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Δεν αποχωρίζεται τα «μπλε» και ο «Mr ασίστ»…

Δεν αποκαλείται άδικα ο «βασιλιάς των ασίστ» του Ρεθυμνιακού μας. Με 9 κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο και 13 την αντίστοιχη φετινή, αν μην τι άλλο είναι το… πρώτο όνομα στην δημιουργία και… έπεται συνέχεια. Και αυτό γιατί θα συνεχίσει και την επερχόμενη περίοδο να «καταπίνει» χιλιόμετρα στον τάπητα της Σοχώρας και όχι μόνο «σερβίροντας» επιτεύγματα σε όλους εκείνους που η αποστολή τους στην «ποδοσφαιρική ζωή» περιλαμβάνει εκτελέσεις.

Για τον Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη, τον «Ξέπα» των «δελφινιών» το… πάνω – κάτω στον αγωνιστικό χώρο, είναι ο τρόπος «ελεύθερης έκφρασης» της προσωπικότητας του. Είναι το «είναι» και το «θέλω» του χωρίς αυτό να… κρύβει βαθύτερα κάτι τις το «εγωιστικό». Χωρίς τρέξιμο σε εξαντλητικούς ρυθμούς και δεκάδες χιλιάδες μέτρα «πατημένα» δύο και τρεις φορές σε κάθε ματς, ο νο 14 των «κυανόλευκων» θα «μαραζώσει». Έτσι και φέτος που αν υπήρχε «σολόμετρο», ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης θα είχε κάνει ένα ακόμη ρεκόρ απόστασης, στους 37 επίσημους αγώνες του Ιστορικού σε πρωτάθλημα, κύπελλο Ερασιτεχνών και μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπου έλαβε μέρος. Εξάλλου για τον γεννημένο την 12η ημέρα του… σωτήριου έτους 1999 (12 Ιανουαρίου), η ανατολική πλευρά του γηπέδου του περιφερειακού, είναι ένα ιδιαίτερα γνώριμο, αγαπητό και ευχάριστο περιβάλλον, όπου τον εμπνέει στο αγωνιστικό style του και τον γεμίζει θέληση για προσφορά. Φέτος υπήρξε από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ιστορικού στην κατάκτηση με εντυπωσιακό τρόπο του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΡ, αλλά και στην διεκδίκηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο 25χρονος μπαλαντέρ φόρεσε για 3157 λεπτά την «κυανόλευκη» φανέλα και εκτός των 13ων «πάρε – βάλε» που είχε προς τους συμπαίκτες του, πέτυχε και 3 γκολ με πιο όμορφο εκείνο του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο στο Γεράνι, κόντρα στον Ποσειδώνα.

Όσα χρόνια και να περάσουν, το «τρεχαντήρι» του Ρεθυμνιακού μας θα είναι το… ντροπαλό παιδί που συνήθως μιλάει σε πληθυντικό αριθμό σε όσους δεν γνωρίζει τόσο καλά, αλλά και όχι μόνο, όμως που κατά βάθος «κρύβει» ένα σκεπτόμενο και μελετημένο «πειραχτήρι», απαραίτητο μέλος σε κάθε παρέα. Όπως το ίδιο απαραίτητο και πολύτιμο μέλος είναι και σε κάθε ομάδα με τον Ρεθυμνιακό μας να είναι πάντως εκείνος που τον περιλαμβάνει στο δυναμικό του από τον προηγούμενο Φλεβάρη και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Ανδρέα Τσουπάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο μέσο Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη. Ο γεννημένος την 12η Ιανουαρίου 1999 κεντρώος ήταν ο πρώτος σε ασιστ ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, καθώς στα 3.157 λεπτά των 37 επίσημων αγώνων που έλαβε μέρος σε πρωτάθλημα, κύπελλο Ερασιτεχνών και μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική δημιούργησε 13 γκολ, ενώ πέτυχε παράλληλα αντίστοιχα 3. Έχει κατακτήσει με τον Ιστορικό 1 πρωτάθλημα, ενώ υπήρξε φιναλίστ στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΡ για δυο συνεχόμενα χρόνια (2023 – 2024). Ευχόμαστε στον «Ξέπα» μας καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.