Ο.Φ.Αρμένων | Συνέχεια ανανεώσεων

Τεσσερις ανανέωσαν στους Αρμένους

Η ανακοίνωση αναφέρει

Την ανανέωση της συνεργασία της με άλλους 2 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τους Γιώργο Γασπαράκη και Γιώργο Μοσχονά ανακοινώνει η ομάδα μας. Τι να πρωτοπεί κανείς και για τους δύο σκληροτράχηλους αμυντικούς που μέσα στη χρονιά βοήθησαν τα μέγιστα για να πετύχει ο Ο.Φ.Α. τους στόχους του και η ανανέωση ήρθε ως φυσικό επακόλουθο και από τις δύο πλευρές. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν οι δύο πύργοι που κρατούσαν την άμυνα μας στις δύσκολες στιγμές.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Την ανανέωση της συνεργασία της με άλλους 2 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας,τους Γιώργο Σκαλιδάκη και Βαρδή Μενιουδάκη ανακοινώνει ο Ο.Φ.Αρμένων.

Ο πρώτος αποτέλεσε την πρώτη μας χειμερινή μεταγραφή, καθώς ήρθε από την Ε.Α.Π., αγωνίστηκε ως μπακ -χαφ από την αριστερή μεριά και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα μας ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

Ο άλλος είναι ο Βαρδής Μενιουδάκης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο για 2 χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φέτος θα ενισχύει και αυτός την προσπάθεια μας, θέλοντας να δώσει ό,τι έχει για την ομάδα μας.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Τα σχόλια είναι κλειστά.