Ρεθυμνιακός | Με Τσουπάκη στο πάγκο και τη νέα χρονιά

Με τον Ανδρεα Τσουπάκη προπονητή θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ο Ρεθυμνιακός

Η ανακοίνωση αναφέρει

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. / ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΩΝ «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΟΥΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ» ΠΑΓΚΟ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ «ΚΟΡΜΟΥ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…

«Αυλαία» με τον… «πρωτεργάτη»

Με τον καθοδηγητή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και της διεκδίκησης και του κυπέλλου Ερασιτεχνών στον τελικό του θεσμού κόντρα στην Επισκοπή, θα συνεχίσει στην τεχνική του ηγεσία ο Ρεθυμνιακός μας και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ήταν θέμα των γνωστών και ως «τυπικών διαδικασιών» ώστε οι άνθρωποι της διοίκησης των «δελφινιών» και ο Ανδρέας Τσουπάκης να έρθουν στην τελική συμφωνία ανανέωσης της παρουσίας του 38χρονου τεχνικού, που σε λιγότερο από 20 ημέρες κλείνει αισίως τα 39 έτη ζωής (γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1985), καθώς και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την συνεργασία τους τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ήταν «κοινό μυστικό» ότι οι συζητήσεις που ξεκίνησαν σε αρχικό επίπεδο την προηγούμενη εβδομάδα, έστω και αν οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις επίσημες υποχρεώσεις τους στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, θα κατέληγαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε μια άνευ αμφιβολιών και αναστολών τελική συμφωνία, δείγμα των προθέσεων των παραγόντων του Ιστορικού να «κλείσουν» νωρίς – νωρίς το «κεφάλαιο» τεχνική ηγεσία, αναγνωρίζοντας στο έπακρο τα επιτεύγματα του νεαρού τεχνικού που δεν είναι απλά λίγα, αλλά αποτελούν σε κάποιες των περιπτώσεων και ρεκόρ πρωτοφανή για τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου και όχι μόνο που δύσκολα στο μέλλον μπορούν να καταρριφθούν.

Όπως το απίστευτο 8Χ8 των νικών που πέτυχαν εκείνος και τα «παιδιά» του στην διαδικασία των play off και τους οδήγησε στο γνωστό σύνθημα «Campeones» που ακούστηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου των Μισιρίων και ουσιαστικά και τυπικά επιβράβευε μια μεγάλη προσπάθεια που επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην ανατολική πλευρά της Σοχώρας ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή. Όμως αυτό δεν ήταν και το μοναδικό στοιχείο που έκανε τους ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του Ρεθυμνιακού να «τρέφουν» συναισθήματα απόλυτου εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Ανδρέα Τσουπάκη και να σπεύδουν να ανανεώσουν πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Πέραν της κατάκτησης τους φετινού πρωταθλήματος, η συμμετοχή ως φιναλίστ του Ιστορικού τα τελευταία δύο συναπτά έτη στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών κάθε άλλο παρά απαρατήρητα μπορούν να περάσουν ως επιτεύγματα. Όμως πραγματικά εκείνο που έχει κερδίσει τους διοικούντες της ομάδας μας, είναι το κατά γενική ομολογία ορθολογικό σε θέαμα ουσία και αγωνιστική εικόνα ποδόσφαιρο που αποζημιώνει κάθε φίλαθλο εντός και εκτός Νομού και δίκαια χαρακτήρισε τα «δελφίνια» ως «πρωταθλητές» στις εντυπώσεις, έστω και αν στερήθηκαν από εξωγενείς παράγοντες ακόμη και την άνοδο τους ξανά στις Εθνικές κατηγορίες, μέσω της διαδικασίας των αντίστοιχων μπαράζ που διανύουμε.

Όπως και να έχει, ο Ανδρέας Τσουπάκης μετά το 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες που είχε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και 3 νίκες και μόλις 1 ήττα (αυτή του τελικού κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου με 2-1) στο κύπελλο Ερασιτεχνών κατά την περσινή περίοδο, καθοδήγησε τα «παιδιά» του σε 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, στο εκπληκτικό ρεκόρ απόλυτης ανατροπής δεδομένων κόντρα στο Άρη Ρεθύμνου με 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα play off (σύνολο 19 «τρίποντα»), ενώ είχε και 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα (εκείνη με 2-1 κόντρα στην ανώτερης κατηγορίας Επισκοπή στον τελικό) στο κύπελλο Ερασιτεχνών. Και για όσους θέλουν τα σύνολα στους αριθμούς, υπάρχουν και τα κομπιουτεράκια.

Σημασία έχει ότι ο χαμηλών τόνων, αλλά και άνθρωπος που γνωρίζει τι σημαίνει ο όρος «καλή ψυχολογία» στα «παιδιά» του θα συνεχίσει να καθοδηγεί με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το 22.6 ετών σε μέσο όρο δυναμικό του, με την ίδια εμπιστοσύνη που έχει προς το πρόσωπο τους, θέληση να «καρποφορεί» η προσπάθεια όλων, φιλοδοξία να προσθέτει ως καθοδηγητής κάθε αγώνα και ένα «λιθαράκι» στην ένδοξη ιστορία του Ρεθυμνιακού, αλλά και να κερδίζει με το θέαμα που παρουσιάζει το συγκρότημα που κατευθύνει και τον πιο απαιτητικό… φιλοθεάμων του ποδοσφαίρου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και την νέα χρονιά με τον προπονητή Ανδρέα Τσουπάκη. Αναγνωρίζοντας στο έπακρο την μεθοδικότητα, την προσφορά του, την αγωνιστική εικόνα που έχει επιφέρει στην ομάδα μας οδηγώντας την στην κατάκτηση με εντυπωσιακό τρόπο του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που όχι μόνο την έχουν καταστήσει ανταγωνιστική, αλλά και πρωταγωνίστρια, οδηγηθήκαμε με συναίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης στην απόφαση να αποτελεί τον καθοδηγητή της προσπάθειας μας και την νέα χρονιά. Έπειτα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου, στο πρωτάθλημα, της συμμετοχής σε δύο συνεχόμενους τελικούς του κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και της πολύ καλή αγωνιστικής εικόνας της ομάδας μας, δημιουργώντας παράλληλα και μια υποδειγματική συσπείρωση στα αποδυτήρια, κρίνουμε ότι ο Ανδρέας Τσουπάκης είναι ο πιο ικανός για να οδηγήσει τον Ιστορικό στην επίτευξη των στόχων του και στην επερχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα αποτελεί τον τεχνικό ηγέτη που εκφράζει τις αξίες και την ιστορία της ομάδας μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.