Αθλητικός Όμιλος Σπηλίου | Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε ΕΑΠ και σε ολα τα σωματεία της Β’ Κατηγορίας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σπηλίου

Στην ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΕΑΠ που την ευχαριστεί για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι, άλλά Επίσης αναφέρεται και στα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στη Β’Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

Μετά τον σημερινό μας αγώνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το φιλικό Σωματείο της ΕΑΠ, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για την άψογη συμπεριφορά ποδοσφαιριστών – προπονητών – παραγόντων – φιλάθλων απέναντί μας!
Πραγματικά παρόλο που σε περίπτωση που κατακτήσει η ΕΑΠ το Πρωτάθλημα, σημαίνει ότι δεν θα το έχουμε κατακτήσει εμείς, θα χαρούμε γι αυτούς, γιατί τέτοιες ομάδες αξίζουν να κοσμούν με την παρουσία τους, τη βιτρίνα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου!
Γενικά συναντήσαμε αυτή τη χρονιά Ανθρώπους και Ομάδες που πραγματικά τιμούν με την παρουσία τους το χώρο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και μας έκαναν διπλά υπερήφανους που αποφασίσαμε μετά από χρόνια να συμμετάσχουμε στη συγκεκριμένη κατηγορία!
Ήταν μια απολαυστική χρονιά σε όλους τους τομείς και γι αυτό ευθύνονται συμπεριφορές όπως της ΕΑΠ αλλά και των υπολοίπων Σωματείων! Τους ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά!

Τα σχόλια είναι κλειστά.