Γιάννης Τσουμαράκης: «Αγάπησα τόσο πολύ τον Πετρούνη μου…»

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Τσουμαράκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο happytv.gr,http://happytv.gr, μίλησε για το ρόλο του ως Πετρούνης στη σειρά «Η μάγισσα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, είπε για τη συνεργασία του με τους συντελεστές της «Μάγισσας»: «Η συνεργασία αυτή προέκυψε μέσα από casting, όταν με κάλεσε η Μιράντα Ρωσταντή για να συναντήσω τον Λευτέρη Χαρίτο και να διαβάσουμε κάποιες σημαντικές, για τον ρόλο του Πετρούνη, σκηνές.

Οι πρώτες αυτές συναντήσεις ήταν και ενδεικτικές για αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια με τα γυρίσματα: ωραίο και δημιουργικό κλίμα, μία αμοιβαία σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης, μέσα στην οποία νιώθεις ότι δε χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου. Απλά υπάρχεις και επικοινωνείς» και συνέχισε λέγοντας για τις δυσκολίες του ρόλου: «Το δύσκολο, αλλά και το ωραίο με τον ρόλο του Πετρούνη ήταν το ότι ήθελα να φωτιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο όλες οι σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα του: να αναδειχθεί η ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά του, αλλά και να δικαιολογήσω τα πιο σκοτεινά κίνητρα του».

Αν έπρεπε να διαλέξει έναν άλλο ρόλο, ποιος θα ήταν αυτός και γιατί; «Αγάπησα τόσο πολύ τον Πετρούνη μου, που, ειλικρινά, δεν ξέρω τι απάντηση να σου δώσω. Ως θεατής όμως θαύμασα και το πόσο καλογραμμένος είναι και ο ρόλος του Κανέλλου Λάσκαρη. Έχει φοβερές εσωτερικές συγκρούσεις και μυστικά, που αναδείχθηκαν, βέβαια, πανέμορφα από τον Νίκο Ψαρρά» είπε στην συνέντευξη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δωρεά εκατοντάδων βιβλίων, από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη...

Σε εκδήλωση με τίτλο: «Τα βιβλία αλλάζουν χέρια!». Εκατοντάδες βιβλία...

Πέθανε η αγαπητή ηθοποιός Ράνια Ιωαννίδου

Θρήνος για την αγαπητή ηθοποιό Πέθανε η Ράνια Ιωαννίδου, η...

Δωρεά εκατοντάδων βιβλίων, από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη...

Σε εκδήλωση με τίτλο: «Τα βιβλία αλλάζουν χέρια!». Εκατοντάδες βιβλία...

Πέθανε η αγαπητή ηθοποιός Ράνια Ιωαννίδου

Θρήνος για την αγαπητή ηθοποιό Πέθανε η Ράνια Ιωαννίδου, η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Αθήνα και στο Ηράκλειο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ Μαρινάκης

Η νησιωτικότητα και η ανάπτυξη της Κρήτης στην ατζέντα του...

Ανοίγει η πλατεία Ελευθερίας – Ποια τμήματα παραδίδονται άμεσα

Πού γίνονται εργασίες στη Χανιώπορτα. Το φλέγον ζήτημα με τις...

Σεμινάριο με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» από την ΟΑΚ

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της εκπαίδευσης...

Περιμένουν ραντεβού με τον Υπουργό, οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης

Εν αναμονή και των εξελίξεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ανεξέλεγκτες...