The Greek Fine Food Exhibition
Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ανοίγει τις πύλες της η 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.
Από 03 έως 05 Φεβρουαρίου, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται στο MEC Παιανίας πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen που συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες.
ΩΡΑ Σάββατο 03/02/2024
11:00 Έναρξη έκθεσης
12.50 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Κρήτης
13:00 FOOD EXPERT STORIES: Ο Kωνσταντίνος Ανδρούτσος, Chief Marketing Officer στην ROIX θα παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις στο ψηφιακό marketing και τεχνολογίας τόσο για τη διαφήμιση όσο και για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων κάνοντας focus στο τρόφιμο και στον παραγωγό.
14.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο executive chef Αλέξανδρος Κοσκινάς με εικοσαετή εμπειρία σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και πολυβραβευμένων εστιατορίων θα δημιουργήσει αποκλειστικά για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ μπαρμπούνι με με λευκό ταραμά αυγοτάραχο,μαραθόριζα και λεμόνι
14.30 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H Εxecutive Pastry Chef του Athens-MGallery, Νάντια Μακρυγιάννη, μας ξεναγεί στον κόσμο του ξενοδοχειακού γλυκού!
15.00 FOOD EXPERT STORIES: O CEO της ANODOS Συμβουλευτική κος Κωνσταντίνος Παντελής αναλύει τους “Τρόπους Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων & Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας”
15.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Executive chef του εστιατορίου Μαραθιά, Μιχάλης Μάρθας και ο Master of Gelatiere Κωνσταντίνος Καρακατσάνης ετοιμάζουν για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ ένα πιάτο με τα προϊόντα των παραγωγών
15:45 FOOD EXPERT STORIES: Discussion Panel του Οργανισμού Νέα Γενιά Νέα Γεωργία με θέμα “Γεύσεις και Ευκαιρίες: Μία εκδήλωση για την συμπερίληψη στην επιχειρηματικότητα τροφίμων”
16:00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο R&D Chef Γιάννης Γιαννίτσας μαγειρεύει ζωντανά, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις σε συνδυασμό με τοπικά προϊόντα των παραγωγών της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe Greek Fine Food Exhibition
17.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Pastry Chef Πάνος Ζαρέντης δίνει στον Άγιο Βαλεντίνο την πρέπουσα σημασία για να μην τον πετάξετε στα σκουπίδια ακόμη και μετά το πέρας της γιορτής του!
17.00 FOOD EXPERT STORIES: Η Δημοσιογράφος και Σύμβουλος marketing αναλύει στα Food Expert Stories της ΕΞΠΟΤΡΟΦ για το πως οι αισθήσεις και το καλό branding οδηγούν σε αύξηση των πωλήσεων.
17.30 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο του Επιμελητηρίου Σερρών
18.00 Εγκαίνια έκθεσης
ΩΡΑ Κυριακή 04/02/2024
11.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Αττικής
12.00 FOOD EXPERT STORIES: Η expert στο Service Excellence, Δρ Ηλιάννα Κατσαρίδου, αναλύει πως μια επειχείρηση μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη εμπειρία για τους πελάτες της
12.50 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
13.00 FOOD EXPERT STORIES: Η Δημοσιογράφος και Σύμβουλος marketing Δώρα Μιχαήλ μιλά στο FOOD EXPERT STORIES για τα Do’s & Dont’s για υγιείς επιχειρήσεις
13.30 FOOD EXPERT STORIES: Ο Πρόεδρος του Ελληνοσουδανικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος Ζεος & iwg, Γιώργος Γκάμαρης μιλά στα FOOD EXPERT STORIES για την μικροζυθοποιία στην Ελλάδα.
14.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Χάρης Ζευγούλης, Executive Chef του Electra Metropolis Athens, μαγειρεύει ζωντανά για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και αποκαλύπτει μυστικά της υψηλής γαστρονομίας
15.00 FOOD EXPERT STORIES: Ο Μίλτος Μπαντινάκης συζητά με ειδικούς του κλάδου πώς οι πιστοποιήσεις βοηθούν τις επιχειρήσεις στην πράξη
15.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H αυτοδίδακτη Head Baker του Line Athens, Φαίδρα Μαυροειδή Σβάνα θα κληθεί να απαντήσει με επιχειρήματα στο καίριο ερώτημα “Γιατί προζύμι;”
15.30 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
16.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο R&D Chef Γιάννης Γιαννίτσας μαγειρεύει ζωντανά, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις σε συνδυασμό με τοπικά προϊόντα των παραγωγών της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe Greek Fine Food Exhibition
16.15 FOOD EXPERT STORIES: Ο σύμβουλος Marketing Θέμης Σαρανταένας, δίνει χρηστικές συμβουλές για το πώς να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα σας δίνοντας αξία στην επιχείρησή σας
17.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H chef Λένα Καρέλου, βάζει στοίχημα στο stage της Εξποτρόφ ότι μπορεί ένα ceviche να μιλήσει ελληνικά!
17.00 FOOD EXPERT STORIES: Discussion Panel: Ελαιόλαδο Παρόν & Μέλλον
18.00 Απονομή βραβείων Athens Fine Food Awards (AFFA 2024)
ΩΡΑ Δευτέρα 05/02/2024
11.30 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
13.00 FOOD EXPERT STORIES: H Communication Analyst-Crisis Manager, amp strategies Αλεξάνδρα Μπράττη συζητά με επαγγεματίες του κλάδου για την ετοιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων στην διαχείριση κρίσεων
13.15 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H Consulting Chef από το Κτήμα Σιγάλα & Κτήμα Κυρ-Γιάννη , Κυριακή Φωτοπούλου, ανεβαίνει στη σκηνή του Μαγειρεύουμε Ελλάδα και μοιράζεται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές γαστρονομίας.
14.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Head Chef του Ιαπωνικού “Kinjo Japanese Restobar”, Νίκος Πολιτάκος ανεβαίνει στο stage της ΕΞΠΟΤΡΟΦ κι ετοιμάζει ένα signature πιάτο αποκλειστικά για την έκθεση
15.00 FOOD EXPERT STORIES: Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ακολουθεί με τη βοήθεια των καλεσμένων του στο πάνελ, τη διαδρομή της τροφής από τη γη μέχρι το πιάτο θέτοντας ως βάση τη βιωσιμότητα.
15.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: O R&D chef του Mezze Athens Μιχάλης Ζάχαρης ανεβαίνει στο stage του Μαγειρεύουμε Ελλάδα, δίνει βήμα στον μεζέ και τον κάνει μοντέρνο!
16.00 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Τα σχόλια είναι κλειστά.