Τον λύγισε ο πρόωρος χαμός του γιου του! Αυτοπυροβολήθηκε 64χρονος

Ημερομηνία:

Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία 64χρονου, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο χωριό Μοχός, του δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Τον εντόπισε αιμόφυρτο η σύζυγός του, στην αυλή του σπιτιού τους, η οποία κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Λύγισε» από τον πρόωρο χαμό του γιου του
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος δεν άντεξε τον χαμό του γιου του σε τροχαίο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το cretalive, τη Δευτέρα, 13 του μηνός, επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 27χρονος γιος της οικογένειας, αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης. Όμως η υπόθεση αναβλήθηκε.

Ο πατέρας, περιγράφεται, ότι ήταν αμίλητος, σκεπτικός, μελαγχολικός. Στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ. Η σύζυγος του πετάχτηκε έντρομη από το κρεβάτι της και βγαίνοντας έξω στην αυλή αντίκρισε τον άνδρα της σωριασμένο στο έδαφος, έχοντας βληθεί στο μέρος της καρδιάς.

Δίπλα του ήταν η κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο έτρεξε και η κόρη της οικογένειας, η οποία σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, ασκώντας πίεση στο τραύμα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα Κ.Ε.Π του Δήμου Ηρακλείου θα λειτουργήσουν...

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή...

Ηράκλειο : «Πασχαλινή Αγκαλιά» στον Δήμο Χερσονήσου

Οι δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χερσονήσου (Τμήμα...

Τα Κ.Ε.Π του Δήμου Ηρακλείου θα λειτουργήσουν...

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή...

Ηράκλειο : «Πασχαλινή Αγκαλιά» στον Δήμο Χερσονήσου

Οι δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χερσονήσου (Τμήμα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΦΗ: «Sold Out» το πρώτο τσάρτερ για τον τελικό, θα ακολουθήσει και άλλο

Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες οι θέσεις στο τσάρτερ...

Εργασίες από τον Δήμο Αγίου Νικολάου για τη διάνοιξη του καναλιού στις Αλυκές της Ελούντας

Εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης του καναλιού του νερού πραγματοποίησε...

Τα Κ.Ε.Π του Δήμου Ηρακλείου θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Πέμπτη 17/4 έως 13:00 το μεσημέρι

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή...