Ηράκλειο:Συγκρότηση νέου ΔΣ ΕΓΕΣΥΝΗ και Τριμελών Επιτροπών των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας

Ημερομηνία:

Στις 22 Δεκέμβρη ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες εκλογής των οργάνων των γιατρών ΕΣΥ του νομού Ηρακλείου με την συγκρότηση του νέου ΔΣ της ΕΓΕΣΥΝΗ καθώς και των Τριμελών Επιτροπών ΠΑΓΝΗ, Βενιζελείου και Κέντρων Υγείας (ΚΥ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διενεργήθηκαν στις 14 Δεκέμβρη.
Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΕΓΕΣΥΝΗ και των Τριμελών Επιτροπών έχει ως εξής:

ΔΣ ΕΓΕΣΥΝΗ:
Πρόεδρος: Αλέξανδρος Καφετζάκης
Γραμματέας: Γρηγορία Μπέτση
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κατρινάκης
Ταμίας: Μαρία Κοκκινάκη
Μέλη:
Εμμανουήλ Βάρδας
Βασίλης Κούδας
Εμμανουήλ Κοντοπόδης

Τριμελής Επιτροπή ΠΑΓΝΗ:
Πολυχρόνης Μαλλιωτάκης
Ηρακλής Μαυράκης
Αικατερίνη Χαλκιαδάκη

Τριμελής Επιτροπή Βενιζελείου:
Μαρία Κοκκινάκη
Ευάγγελος Θαλασσινός
Γεώργιος Κωστάκης

Τριμελής Επιτροπή ΚΥ:
Κορνηλία Μακρή
Στυλιανός Δημητρακόπουλος
Γεώργιος Παπαδόπουλος

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΓΕΣΥΝΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες των οργάνων μας.
Αποτελεί φιλοδοξία και ταυτόχρονα δέσμευση του νέου ΔΣ να ξαναδώσουμε νόημα στην συλλογική δράση και δύναμη, ώστε κανείς συνάδελφος να μην αισθάνεται μόνος απέναντι στον αυταρχισμό και τον εργασιακό εκφοβισμό, που είναι εξαιρετικά έντονα.
Επειδή ωστόσο η συλλογική δύναμη ξεκινάει από την συμμετοχή, καλούμε όλους τους γιατρούς που εργάζονται σε δημόσιες δομές υγείας του νομού Ηρακλείου να απευθύνονται στα μέλη του ΔΣ και των Τριμελών για οποιοδήποτε ζήτημα οδηγεί σε επιδείνωση των συνθηκών εργασίας τους ή υποβαθμίζει την ποιότητα και την ασφάλεια του έργου τους. Επιπρόσθετα τους καλούμε να συμμετέχουν ενεργά στις συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις για την προάσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων αλλά και την διεκδίκηση άμεσων και ουσιαστικών μέτρων ενίσχυσης των δημόσιων μονάδων υγείας σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές.
Θα προσπαθήσουμε επίσης σε συνεργασία με όλα τα σωματεία υγειονομικών της χώρας να ενημερώσουμε, να αφυπνίσουμε και να συντονίσουμε τη δράση όλων των λαϊκών δυνάμεων της κοινωνίας μας στον κοινό στόχο της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας. Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους και προς όλους αυτούς που σχεδιάζουν ένα «νέο ΕΣΥ», με λιγότερη κρατική χρηματοδότηση, με ελάχιστο μόνιμο προσωπικό, με ελαστικές σχέσεις εργασίας και με την είσοδο ιδιωτών στις δημόσιες κρατικές δομές ότι θα μας βρουν σταθερά και μόνιμα απέναντί τους.

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Α. Καφετζάκης Γ. Μπέτση

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Πασχαλινές εκπαιδευτικές δράσεις...

Με μεγάλη χαρά, τα μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου...

Δήμος Ηρακλείου : Ένα νέο ηλεκτρικό λεωφορείο...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Θέλουμε τις ιδέες και τη συμμετοχή σας...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Πασχαλινές εκπαιδευτικές δράσεις...

Με μεγάλη χαρά, τα μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου...

Δήμος Ηρακλείου : Ένα νέο ηλεκτρικό λεωφορείο...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Θέλουμε τις ιδέες και τη συμμετοχή σας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στέφανος Κορκολής : «Το σπίτι μου είναι το πιάνο…»

Ο Στέφανος Κορκολής σε μία από τις σπάνιες φορές που...

Δήμος Μαλεβιζίου : Ζύμωσαν μαζί με τα εγγόνια τους στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Γαζίου

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλαξαν γιαγιάδες παιδιών του Δημοτικού Βρεφονηπιακού...