Ηράκλειο: Δικάζεται ο φαρμακοποιός που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για τα ψευδή rapid test

Ημερομηνία:

Στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου θα δικαστεί σήμερα ο φαρμακοποιός ο οποίος συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Ηράκλειο για ψευδή rapid tests.

Ο 59χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις και στη συνέχεια τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου για να δικαστεί.

Η υπόθεσή του είχε αναβληθεί για σήμερα, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Η παγίδα των αστυνομικών
Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές είχαν συλλάβει τον άνδρα επ’ αυτοφώρω, μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Ειδικότερα, ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε από τον φαρμακοποιό να του δώσει το χαρτί που θα πιστοποιούσε ότι είναι αρνητικός στον κοροναϊό.

Η βεβαίωση πως ήταν αρνητικός -χωρίς να έχει υπάρξει διενέργεια του rapid test- κόστιζε μόλις… επτά ευρώ, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το ίδιο μέσο.

Ο αστυνομικός, με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, πλήρωσε και έφυγε από το κατάστημα, για να μπουν λίγη ώρα αργότερα οι συνάδελφοί του και να οδηγήσουν τον 59χρονο στο τμήμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χερσονήσου : Υπογραφή σύμβασης για τον...

Υπογράφτηκε στον Δήμο Χερσονήσου, παρουσία του Δημάρχου κ. Ζαχαρία...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Με επιτυχία και...

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση «Άνοιξη…...

Δήμος Χερσονήσου : Υπογραφή σύμβασης για τον...

Υπογράφτηκε στον Δήμο Χερσονήσου, παρουσία του Δημάρχου κ. Ζαχαρία...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Με επιτυχία και...

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση «Άνοιξη…...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related