Χαρδαλιάς: Στοίχημα το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης – Μέχρι το βράδυ θα έχουν αποκατασταθεί οι περισσότερες βλάβες

Ημερομηνία:

Μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στα Βόρεια Προάστια αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όσο αφορά τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση, δίνει η Πολιτική Προστασία και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μετά το τέλος της σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία, η Μήδεια ήταν μία από τις σφοδρότερες κακοκαιρίες που χτύπησαν τη χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ τώρα το φαινόμενο «βρίσκεται σε ύφεση.

«Από τις 4 έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, ενώ πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό της ηλεκτροδότησης.

Όσον αφορά την παροχή νερού, αυτή έχει αποκατασταθεί στο Κουκάκι, στο Ηράκλειο και στη Νέα Μάρκη.

Μεγάλο στοίχημα το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης
«Το μεγάλο στοίχημα είναι το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης. Η ΔΕΔΔΗΕ κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μόνο στη Εύβοια αλλάξαμε 500 στύλους. Από χτες συνδράμουμε και εμείς με συνεργία της πολιτικής προστασίας. Η απολυτή προτεραιότητα είναι το σύστημα ηλεκτροδότησης το ποιο έχει υποστεί συντριπτικές ζημίες.

Μέχρι αργά το βράδυ πιστεύω η πλειονότητα των βλαβών θα έχει αποκατασταθεί», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μετά το τέλος της έκτακτης συνεδρίασης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος τόνισε ότι προτεραιότητα θα δοθεί κυρίως σε περιοχές που έχουν για πάνω από 48 ώρες «σκοτάδι» δηλαδή σε Διόνυσο, Ανοιξη, Αγιο Στέφανο κι όμορες περιοχές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πυροβολισμοί από τουρκικό σκάφος κατά του Λιμενικού...

Σοβαρό ναυτικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στις...

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά η Κρήτη για...

Σοβαρό προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για...

Πυροβολισμοί από τουρκικό σκάφος κατά του Λιμενικού...

Σοβαρό ναυτικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στις...

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά η Κρήτη για...

Σοβαρό προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα! Εύχομαι να είστε καλά. Πριν ξεκινήσω την ανασκόπηση της...