Ηράκλειο:Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Πρόεδρο ΤΕΕ-ΤΑΚ

Ημερομηνία:

Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός : «Στηρίζουμε το αίτημα για παράταση της διαβούλευσης του νομοσχεδίου προκειμένου να μην χαθούν δικαιώματα των πολιτών »

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης Μιχάλη Χωραφά , είχε στο γραφείο του στη Λότζια Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιώργος Καραντινός.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα ζητήματα που προκύπτουν από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας».
Το νομοσχέδιο αναφέρεται μεταξύ άλλων στον περιορισμό της εκτός σχεδίου δόμησης, ενώ οι αλλαγές που προτείνονται εκτιμάται ότι θα φέρουν ραγδαία πτώση των αξιών των ακινήτων.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Ηρακλείου ανέφερε μεταξύ άλλων, «στηρίζουμε το αίτημα των Τεχνικών Επιμελητηρίων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης για περαιτέρω παράταση της διαβούλευσης τουλάχιστον για ένα τρίμηνο» σημειώνοντας ότι «με τον τρόπο αυτό θα ληφθούν υπόψη όλες οι επιστημονικές απόψεις. Θεωρούμε σημαντικό να προχωρήσει άμεσα η ανάθεση των τοπικών πολεοδομικών σχεδίων τα οποία θεωρούνται απαραίτητη προϋπόθεση πριν από την επιβολή περαιτέρω πολεοδομικών περιορισμών».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εργαστήρι Κατασκευής πασχαλινής Λαμπάδας – Επιτυχημένη...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εργαστήρι κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας που...

Δήμος Ηρακλείου:Απάντηση στην ανακοίνωση των σωματείων λαϊκών...

Με αφορμή την ανακοίνωση των Σωματείων Παραγωγών & Επαγγελματιών...

Εργαστήρι Κατασκευής πασχαλινής Λαμπάδας – Επιτυχημένη...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εργαστήρι κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας που...

Δήμος Ηρακλείου:Απάντηση στην ανακοίνωση των σωματείων λαϊκών...

Με αφορμή την ανακοίνωση των Σωματείων Παραγωγών & Επαγγελματιών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related