Τηλεδιάσκεψη προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων με τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ και επαγγελματικούς φορείς

Ημερομηνία:

Τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ, κ. Γιάννη Μπρατάκο και επαγγελματικούς φορείς, είχε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, την οποία οργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων ΝΔ, συζητήθηκαν οι εξελίξεις που έχει προκαλέσει σε όλα τα επίπεδα η πανδημία του κορονοϊού και οι τρόποι για την αντιμετώπισή της.

Όλοι οι επαγγελματικοί φορείς που συμμετείχαν, επεσήμαναν τις κύριες ανάγκες της υφιστάμενης κατάστασης, προκειμένου να προχωρήσει η ουσιαστική ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.
Με την σειρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκακης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες της τηλεδιάσκεψης για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και για τις ιδιαιτερότητες του νομού μας με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

Επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, έτσι ώστε ν’ ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, και πέραν του Covid-19.

Ο κ. Μπρατάκος βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες τις τοποθετήσεις του κ. Ροκάκη και υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στην ενημέρωση των αρμόδιων Υπουργείων – φορέων.
Κλείνοντας ο κ. Μπρατάκος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες πως θα επαναληφθεί σύντομα επόμενη τηλεδιάσκεψη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Επισκέψεις και ανταλλαγή ευχών της Υφυπουργού Μετανάστευσης...

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη, πραγματοποίησε επισκέψεις...

Χανιά:Οι Επιτάφιοι των Εκκλησιών της Χαλέπας...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι επιτάφιοι των...

Χανιά:Επισκέψεις και ανταλλαγή ευχών της Υφυπουργού Μετανάστευσης...

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη, πραγματοποίησε επισκέψεις...

Χανιά:Οι Επιτάφιοι των Εκκλησιών της Χαλέπας...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι επιτάφιοι των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Καρφιά» Ν. Παπανδρέου για τη διαγραφή Μπατζελή – «Θέλουμε ηλεκτροσόκ και απινιδωτή στο ΠΑΣΟΚ»

Μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη στέλνει ο Νίκος Παπανδρέου, εκφράζοντας...

Το μίσος για τα Πανεπιστήμια

Γιατί η ακροδεξιά – σε όλες τις παραλλαγές της…...

Πάσχα χωρίς ουρές στα ΑΤΜ – Μια εικόνα όχι και τόσο συνηθισμένη

Είθισται την Μεγάλη Εβδομάδα να παρατηρούνται ουρές στα ΑΤΜ...

Ελλάδα: Μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ πλούσιων και φτωχών

Η οικονομική ανισότητα στην Ελλάδα παρέμεινε σταθερά υψηλή το...