Ταξίδευε με το αεροπλάνο και πήρε μαζί της και το… μικρό της πόνι (Video)

Ημερομηνία:

Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο συνεπιβάτη είχαν όσοι πήραν την προηγούμενη εβδομάδα την πτήση της American Airlines από το Ιλινόις για την Νεμπράσκα. Και αυτό γιατί στο αεροσκάφος μαζί τους, υπήρχε ένα πόνι. Ναι καλά διαβάσατε, είχαν μαζί τους ένα μικρό άλογο.

Όσο όμως περίεργη και αν σας φαίνεται η είδηση αυτή, η παρουσία του συγκεκριμένου ζώου ήταν απολύτως νόμιμη και δικαιολογημένη. Από τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, επιτρέπει την παρουσία τέτοιων ζώων, αρκεί βέβαια να είναι καταγεγραμμένα ως ζώα ψυχολογικής υποστήριξης. Η Flirty, όπως είναι το όνομα του συγκεκριμένου πόνι, αποτελεί το στήριγμα της κοπέλας που το έχει εδώ και πολύ καιρό, καθώς από μικρή είχε μεγάλη αγάπη στα άλογα.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν μπορούσε να πάρει σκύλο, που φαντάζει ως πιο βολική επιλογή, καθώς έχει αλλεργία. Μετά την αρχική έκπληξη τους πάντως, οι περισσότεροι επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα του αεροσκάφους, έδειξαν να το διασκεδάζουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρκία: Το μποϊκοτάζ που τρόμαξε τον Ερντογάν

Με ποια αφορμή η τουρκική κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το...

Reuters: H Ευρώπη απαντά στους δασμούς του...

Η Κομισιόν, αύριο θα προτείνει στα κράτη μέλη της...

Τουρκία: Το μποϊκοτάζ που τρόμαξε τον Ερντογάν

Με ποια αφορμή η τουρκική κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το...

Reuters: H Ευρώπη απαντά στους δασμούς του...

Η Κομισιόν, αύριο θα προτείνει στα κράτη μέλη της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related