Νέα επίθεση Αλ. Μαρκογιαννάκη σε Αρναουτάκη

Ημερομηνία:

Νέα επίθεση προς τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την ΝΔ, Αλ. Μαρκογιαννάκης, με αφορμή την απόφαση του πρώτου να ζητήσει την ένταξη όλων των επενδυτικών σχεδίων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κατηγόρησε το νυν περιφερειάρχη για προεκλογικά τερτίπια, υπογραμμίζοντας ότι «εδώ και 9 χρόνια η οικονομική πολιτική της Περιφέρειας δεν περιλάμβανε επενδύσεις στον τουρισμό της Κρήτης».

Επίσης, έκανε λόγο για «στάχτη στα μάτια των Κρητικών» και «προεκλογική παροχολογία μιας άλλης εποχής», σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια, τα τελευταία 9 χρόνια, δεν συνέβαλε αρκετά σε αυτές τις χρηματοδοτήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη:

Καταφεύγει σε προεκλογικά τερτίπια η Περιφέρεια Κρήτης και ο επικεφαλής της κ. Αρναουτάκης. Μοιράζει υποσχέσεις και ελπίδες…Βρισκόμαστε άλλωστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές…

Εδώ και 9 χρόνια η οικονομική πολιτική της Περιφέρειας δεν περιλάμβανε επενδύσεις στον τουρισμό της Κρήτης, που αποτελούσε αναμφίβολα τον κυριότερο άξονα ανάπτυξής της. Δεν περιλάμβανε ούτε μέτρα που θα έδιναν κίνητρα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ακόμη και όταν αποφασίστηκε, οι Περιφέρειες, μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ), να συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, ο κ. Αρναουτάκης αποφάσισε να συμβάλλει με συνολική δημόσια δαπάνη 5,9 εκατ. ευρώ για ολόκληρη τη Κρήτη, όταν π.χ. η πολύ μικρότερη Περιφέρεια του Β. Αιγαίου έδινε τα διπλάσια χρήματα.

Και έρχεται τώρα ο κ. Αρναουτάκης να ζητάει από το αρμόδιο υπουργείο την ένταξη όλων των επενδυτικών σχεδίων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις…Στάχτη στα μάτια των Κρητικών, κλασική προεκλογική παροχολογία μιας άλλης εποχής.

Αν ο κ. Αρναουτάκης είχε σπείρει εγκαίρως, τώρα οι Κρητικοί θα θερίζαμε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Με επιτυχία το 1ο School Art Festival...

1o SCHOOL ART FESTIVAL ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ: Το...

Υψηλό το ποσοστό της βίας κατά των...

Απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του «Παρατηρητηρίου», με αφορμή...

Χανιά:Με επιτυχία το 1ο School Art Festival...

1o SCHOOL ART FESTIVAL ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ: Το...

Υψηλό το ποσοστό της βίας κατά των...

Απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του «Παρατηρητηρίου», με αφορμή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Με επιτυχία το 1ο School Art Festival της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών

1o SCHOOL ART FESTIVAL ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ: Το...

Υψηλό το ποσοστό της βίας κατά των γυναικών στην Κρήτη το 2024

Απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του «Παρατηρητηρίου», με αφορμή...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη

ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», Θεατρικός Σταθμός, φράγμα Λαδούκου, εκτάσεις...

Εντυπωσίασε η Κρητική κουζίνα στους χώρους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) στη Βιέννη

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, σε...