Τσουπάκης : «Έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί»…

Δηλώσεις Ανδρέα Τσουπακη για την παραμονή του στον πάγκο του Ρεθυμνιακού

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. / ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Ο «ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΧΩΡΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ

Ανδρέας Τσουπάκης : «Έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί»…

Είναι εκείνος που κατά την διάρκεια της πρώτης του ολοκληρωμένης χρονιάς, καθοδήγησε με συστήματα και πλάνα ορθολογικού ποδοσφαίρου ένα συγκρότημα με μέσο όρο ηλικίας τα 22,6 έτη ζωής στην κατάκτηση με εντυπωσιακό τρόπο του πρωταθλήματος Ρεθύμνου αλλά και στην διεκδίκηση επί ίσοις όροις κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας (Επισκοπή – Γ’ Εθνική) και το κύπελλο Ερασιτεχνών στο τελικό του θεσμού. Αποτελεί έναν προπονητή που πάντα θέλει μέσα από την δουλειά του να τιμάει την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπεί, αγαπάει «θυσιάζοντας» πολλές ώρες της καθημερινότητας του αυτό υπηρετεί και έχει έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο να «κερδίζει» από τα «παιδιά» του, τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές το μέγιστο των ικανοτήτων και δυνατοτήτων τους. Για τον Ανδρέα Τσουπάκη ο Ρεθυμνιακός μας είναι μια σύμπνοια φιλοδοξιών και στόχων με την διοίκηση του Ιστορικού, αλλά και μια ευκαιρία να αξιοποιεί ταλέντα του Ρεθύμνου, την αξία των οποίων πιστεύει ακράδαντα δίνοντας τους την «πρόκληση» αρκετών λεπτών συμμετοχής προσφέροντας τους απόκτηση εμπειριών που θα είναι χρήσιμες στο άμεσο, αλλά και πιο διηνεκές μέλλον. Μεγάλη χαρά πλέον για τον 38χρονο τεχνικό είναι η άμεση συμφωνία που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρεθυμνιακού μας το βράδυ της Τρίτης και του δίνει την δυνατότητα ως αναγνώριση του έργου του στον 1.5 χρόνο παρουσίας του στην ανατολική πλευρά της Σοχώρας, να είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει τα «δελφίνια» στην προσπάθεια τους και την νέα χρονιά. Είναι χαρακτηριστικά και δεικτικά του «κλίματος» που επικρατεί στους «κυανόλευκους» αλλά και της θέλησης τους να είναι και την επερχόμενη περίοδο ανταγωνιστικοί και πρωταγωνιστές όλα όσα δήλωσε, λίγες ώρες μετά την επίτευξη της μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνίας. Ο προπονητής της επιστροφής του πρωταθλήματος Ρεθύμνου στο γήπεδο του περιφερειακού, τόνισε χαρακτηριστικά :

«Οι κοινοί στόχοι και οι φιλοδοξίες οι δικές μου και του Ρεθυμνιακού καθώς και των ανθρώπων που τον απαρτίζουν είναι κυρίως οι λόγοι που με οδηγούν να παραμείνω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο εντός των 4 γραμμών αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι και να είμαστε και φέτος εκ των πρωταγωνιστών. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ρεθυμνιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.